Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kansanedustaja Henna Virkkunen vieraili Kyyjärvellä

Virkkunen tutustui Kyyjärven kunnan ajankohtaisiin asioihin sekä vieraili Kauppakeskus Paletissa, Betsetillä, Kyyjärven Sahalla, Kivirannassa sekä Nopola Newsissä maanantaina 11.6.2007.


Raimo Salolta uusi levy

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Työharjoittelijan kesä: vihreä pyörä ja ongenkoukku lumpeessa

19.6.2007 Jenni Tamminen

Minä, Jenni Tamminen 23v, tuleva restonomi, kerään ja kirjoitan, järjestän ja päivitän tämän kesän Kyyjärvellä.

Opiskelen Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa matkailun koulutusohjelmassa, ja minusta tulee matkailun restonomi. Matkailurestonomiksi valmistuva voi työskennellä esimerkiksi alan suunnittelu-, kehitys- ja esimies-tehtävissä. Ammattinimikkeenä voi olla vaikkapa matkailusihteeri, kongressisihteeri, markkinointikoordinaattori, yrittäjä, hotellipäällikkö tai tapahtuma-koordinaattori, riippuen kurssivalinnoista ja suuntautumisesta.

Kaksi vuotta on takana ja opiskelu on sujunut mukavasti. Puolitoista vuotta olisi vielä edessä. Jyväskylä on myös kaupunkina minun mieleeni, ei liian iso mutta ei ihan pienikään. Kaverit sekä harrastukset pitävät mielen virkeänä ja ovat sopiva vastapaino opiskelulle.

Koulutukseen kuuluu kaksi työharjoittelua, joista ensimmäisen teen nyt kesällä Kyyjärven kunnassa. Toimenkuvaani kuuluu muun muassa kunnan matkailutietojen kerääminen, erilaisten tapahtumien järjestämisessä mukana oleminen, seudun matkailutietojen kerääminen sekä kunnan nettisivujen päivitys matkailun osalta. Lisäksi tulen myös kirjoittamaan artikkeleita Nopola Newsiin. Minut löytääkin usein Nopola newsin tiloista Säästötalolta.

Vapaa-aikana kesällä luen paljon. Koulun ohella ei pahemmin muuta kerkiä lukemaan kuin tenttikirjoja, joten näin kesäisin ahmin kaiken maailman romaaneja: romantiikkaa, huumoria, jännitystä, seikkailua ja/tai historiaa - vóila, nautinto sekä rentoutuminen on taattu! Myös polkupyöräilyä, lenkkeilyä ja kalastusta tulee harrastettua.