Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Bolivian vuorilta Suomen järvimaisemaan

Mirjam Huotari

Keskiviikkoillasta (25.7. klo 19) alkaen helluntaiseurakunta matkustaa ainakin mielikuvien matkalla Andien vuoristoon. Vieraina ovat Eeva, Juhani, Johannes (10v.) ja Maria (6v.) Huotari.

Menneenä sunnuntaina (22.7. klo 19) oli helluntaiseurakunta tupaten täynnä. Anna Levonen ja Minni Pölkki olivat saaneet ihmiset liikkeelle ja ilmeisesti myös ilmapiiri oli hyvä ja avoin. Liisa-mummokin oli kuulemma onnistunut kuuntelemaan lapsenlastaan kuivin silmin, kun kuultava vei mielenkiinnon. Näin ovat viestit kertoneet. Siitä kaikesta kiitämme taivaan Isää. Tälle viikolle jäi sitten useammalle mietittävää siitä, miten se Jumalan kutsu voi palaa sydämessä, minne se voi johtaa ja mitä se voi saada aikaan.

Tämän viikon helluntaiseurakunnan telttajuhlien vieraat tuo Jumalan kutsu johti Andien rinteille. Lähetystyö on tainnut tänä kesänä villitä helluntaiseurakunnan väen, joka ensin kuunteli Aila ja Seppo Tourusta, sitten Minni Pölkkiä ja Anna Levosta, eikä lähetystyöstä siis vieläkään päästä eroon.

Eeva ja Juhani ovat helluntaiseurakunnan pastorin, Mirjam Huotari, vanhemmat, jotka toukokuussa ovat siirtyneet Andien rinteiltä vajaan 3000 metrin korkeudesta Suomeen lähes merenpinnan tasolle. Jumalan ihmeistä, suojelevasta voimasta, huolenpidosta, johdatuksesta ja teoista riittää niin Etelä-Amerikkaan kuin Suomeen. Mitä se on lähetystyöntekijäperheen kohdalla? Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan!

Tilaisuudet ovat keskiviikkona 25.7., torstaina 26.7., perjantaina 27.7. ja sunnuntaina 29.7 kello 19. Ainakin perjantaina on tiedossa kuvia ja sunnuntaina tilaisuuden jälkeen kahvit. Ei sitten muuta kuin matkalle Andien rinteille ja sukeltamaan Jumalan armon toimintaan tänä päivänä!