Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Mattila takana, Perho edessä

9.7.2007 Mirjam Huotari

Mattila jäi tänä kesänä helluntaiseurakunnan osalta taakse. Seuraavana suunta on Perhoon, minne telttakankaat siirtyvät suoraan.

Mattilan leikkikentällä pidetyn viimeisen telttakokouksen tunnelmia virittivät lähetystyöajatukset. Lähetystyö ja evankeliumi eli ilosanoma Jeesuksesta, Jumalan rakkauden suurimmasta ja suorimmasta osoituksesta, kuuluvat yhteen, joten ei ollut yhtään hullumpi puhua niistä kahdesta saman telttakaton alla samana iltana.

Aila ja Seppo Tourunen kertoivat terveisiä Thaimaasta. Samalla he kuitenkin muistuttivat meitä siitä, että evankeliumin perus ydin on aivan sama täällä kotoisassa Suomessa: Ihminen pelastuu vain uskomalla Jeesukseen, omistamalla oman henkilökohtaisen suhteen Jumalan kanssa.

Helluntaiseurakunnan kuoron lisäksi Tamara Anttila antoi tilaisuuteen oman lauluvärinsä. Ihana saada joukkoon mukaan uusia ääniä ja uusia säveliä! Tervetuloa Perhoon katsastamaan silloinen kokoonpano Kojolan pihassa torstaina 12.7., perjantaina 13.7. ja sunnuntaina 15.7. kello 19!