Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Telttakankaat varastosta

5.7.2007 Mirjam Huotari

Helluntaiseurakunnan kesä alkaa taas. Telttakankaat ja -tuolit puretaan talvivarastostaan ja kesän telttaviikot alkavat. Tänään kokoonnutaan ensimmäistä kertaa Mattilan leikkikentällä.

Torstaina 5.7. kello 19:00 helluntaiseurakunnan jo perinteeksi muodostuneet kesäiset telttakokoukset saavat taas alkunsa. Ensimmäinen tilaisuus pyöritetään ihan seurakunnan omilla joukoilla samoin kuin perjantain (6.7. kello 19). Tulkaahan joukolla kuuntelemaan laulua, todistuksia ja Jumalan Sanaa.

Viimeiselle päivälle (sunnuntai 8.7. kello 19) on kuitenkin tiedossa vieraita. Myös Kyyjärven helluntaiseurakunnan kannattamat (osakannatus) lähetyssaarnaajat Aila ja Seppo Tourunen ovat vierailulla. Seppo on Kyyjärven omia poikia juuriltaan, joten ei muuta kuin vanhat ja uudet tutut kuulumisia kuuntelemaan. Aila ja Seppo ovat olleet Thaimaassa raamattukoulussa, joten varmasti saamme kuulla myös terveisiä maailmailta.

Nyt sitten vain kaikki joukolla kuuntelemaan ja ottamaan osaa. Otetaan mukaan iso kauhallinen avointa mieltä ja ennen kaikkea halu kohdata Jumalaa!