Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hyvä sää nostaa markkinakuumetta

Nopola Newsin partio kävi selvitettelemässä tulevien Kyyjärven markkinoiden ennakkotunnelmia. Villiviinin edustalla oli tiistaina 3.7. tuttuja torimyyjiä vuosien takaa.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Tankilla oli jonoo

24.7.2007 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

kun P.A. tarttui pistoolinkahvaan.

Kuusniemeläisten isän, Heikki Luoman, avauspuheen jälkeen P.A Turpeinen tarttui mikkiin ja kertoi päivän suunnitelmistaan. Lupasi tutkailla paikkoja sijoitusmielessä. Laten ja Paukun hän määräsi ihmisten joukkoon kuulastelemaan kuulumisia ja hyviä vinkkejä. Työnjaon jälkeen tunnelmaa aavistuksen kevennettiin, kun Paukku säesti hanurilla ja P.A lauloi Metsäkukkia.

Metsäkukkien jälkeen P.A. siirtyi Essolle tankkaamaan autoja. Vanhoja ja uudempia autoja, mopoja ja moottoripyöriä, niitä riitti ajoittain jonoksi asti. Täyteen tankkaajille oli luvassa munkkikahvit baarin puolella ja tiuhaan sai P.A kahvilappuja jaella. Tankkaajien ja yleisön ilmeet olivat katsomisen arviosia.

Ehdottomasti paras kommentti kuultiin kuitenkin yleisön joukosta, kun joku totesi, että tuntui siltä kuin P.A olisi aina ollut Essolla töissä. Niin hyvin hän istui miljööseen trasselitukko kädessään ja kuulumisia kysellen. Ammattimies asialla. Totta onkin, että miljöö on varmasti paras mahdollinen ja on vaikea kuvitella P.A huippumodernin huoltoaseman pistoolinkahvaan.

Nopola Newsin tiukkaan pakatut kuvat eivät anna parasta mahdollista kuvaa tilanteista ja ilmeistä, mutta jospa niitä saataisiin myllylle katsottavaksi.