Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Lämpimät kiitokset kaikille

11.7.2007 T.Härkönen / Mediamyllärit

Rouva Törö & kumpppanit kiittävät kaikkia asianosaisia teatteriproduktiosta. Tarvitaan talkoolaisia ja avustajia. Tarvitaan mukana elävää yleisöä. Me teimme sen - yhdessä!

Lauri Jokisen ohjaama, Kyyjärven kansalaispiirin esittämä komedia Vanhan hamsterin hotelli sai ensi-iltansa toukokuun lopulla. Nyt kesällä kaikille sopivan ajan löytäminen ei ollutkaan aivan helppoa. Olisimme halunneet tuoda näytelmän markkinaviikolle, mutta se ei onnistunutkaan, mutta...

Ma 9.7. ja ke 11.7. klo 19.00 esitämme M. Kärkkäisen kirjoittaman näytelmän VANHAN HAMSTERIN HOTELLI nuorisotalo Rientolassa. Tuohan kesävieraasikin katsomaan ja kerro myös "mökkiläisille", että saavat tulla nauramaan kyyjärveläisille (ja samalla karstusillekin). OLETTE LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA.

Katso myös NopolaNewsin arkistosta jutut lisäkuvineen: huhtikuu 2007/vapaa-aika, toukokuu 2007/vapaa-aika, toukokuu 2007/kulttuuri.

Karstulan ja Kyyjärven yhteistyötä: rooleissa Helena Hietalaakso, Suvi Kantonen, Arja Korpeinen, Anne Löytönen,Maija Suuniittu ja Härkösen Ilkka ja Tuula Kyyjärveltä, Tiina Lahtinen, Markku Kuhmonen ja Mikko Pirttinen Karstulasta.

PS. Kiitos maanantain yleisölle! Kiitokset myös keskiviikosta.