Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kattauskilpailun tulokset

22.7.07 Eeva Pölkki/ Maa- ja kotitalousnaiset

Kanttori Jari Kuusi nappasi voiton Illallinen kahdelle -kattauskilpailussa.

Mahtavan suosion sai jo toisen kerran Kyyjärven maa- ja kotitalousnaisten järjestämä kattauskilpailu miehille. Äänestäjiä suorastaan tungeksi Osuuspankin kokoushuoneella aamukymmenen ja yhden välillä. Ääniä annettiin kaiken kaikkiaan 386 kpl ja eniten ääniä keräsi pöytä numero 1, jonka oli kattanut Kyyjärven seurakunnan kanttori Jari Kuusi. Toiselle jaetulle sijalle tulivat loput 5 pöytää.

Kilpailun ratkettua ja palkintojen jaon jälkeen voittaja Jari oli yhtä hymyä. Hän kiitteli markkinayleisöä saamistaan äänistä ja kertoi olevansa kisan jälkeen väsynyt, mutta onnellinen. Kattaus sujui voittajan mukaan sujuvasti ja hän toivoi kattauksellaan pääsevänsä lähelle kärkeä. Kattausideaa Jari oli pohtinut kotona perheen kesken ja erityistukea oli antanut Aija-vaimo. Lopullisen kattauksen Jari teki tietenkin ihan itse. Onnittelut vielä kerran voittajalle ja toivottavasti Maan mainio mies -paita nähdään joskus Jarin päällä.

Kiitos myös muille kisaan osallistuneille miehille; Teuvo Maukoselle, Lauri Lahtiselle, Antti Tuukkaselle, Jouko Taipaleelle ja Jorma Saariselle. Kiitos myös innokkaille äänestäjille. Kaikkien pöytien kuvat nimineen löydät lisäkuvista.