Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

84-syntyisten luokkakokous

23.7.07 Jenni Tamminen

Lauantaina, 14.7, sää oli pilvinen ja harmaa, mutta mieli aurinkoinen, kun muistelimme vuosien takaisia asioita sekä päivitimme nykyisiä tietoja luokkatovereistamme.

24 oppilaasta kokoukseen saapui 6, sekä heidän kumppaneitaan. Kokouspaikaksemme olimme valinneet Paletin kahvion, jossa kävimme yhdessä syömässä sekä muistelemassa menneitä. Monet naurut raikuivat – jopa niin railakkaasti, että viereisissä pöydissä päät kääntyivät ja saimme osaksemme sekä hymyjä että ihmetteleviä katseita. Mutta se ei jutustelua haitannut. Kävimme myös läpi mitä itse kukin oli tehnyt näinä muutamana vuonna yläasteen jälkeen. Kysymykset vain lentelivät ilmassa:”Ketkä ovat menneet naimisiin ja missä suunnassa asutaan ja millä mallilla opiskelut ovat ja mitä suunnitelmia on lähi vuosille…”

Ruokailun jälkeen suuntasimme porukalla leirintäalueelle pelaamaan mölkkyä sekä krokettia. Muodostimme joukkueita (jotta paljon pelanneet parit eivät saisi ylivoimaista voittoa, heidät erotettiin eri joukkueisiin) ja harjoittelimme heittoja. Ja niin kivaa se mölkky oli, että pakko oli pelata heti kolme peliä putkeen! Myös kroketissa oli välillä lyönnit vähän hakusessa, mutta hauskaa oli. Pelailun jälkeen osa porukasta siirtyi vielä Tammiselle syömään muurinpohjalettuja sekä pelailemaan lautapelejä.

Ensimmäinen luokkakokous sujui siis hyvin, tosin porukkaa jäi vähän puuttumaan.. mutta mitä vähemmän porukkaa sen hauskemmat pidot taitaa kyllä pitää paikkaansa. Seuraavalla kerralla (eli n. 10 vuoden päästä) kokoon voisi kyllä kertyä vähän isompikin sakki.

Kiitokset mahtavasta seurasta Maija, Marko, Sanna, Suvi ja Timo sekä kumppanit!