Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Eläkeliittolaisten kesäohjelmia

Emme todellakaan istu kesällä "tuvassa", näin vain kokouksissa.


Sallamari mummolassa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Lettuja ja haitarimusiikkia

SPR/ Katriina Oinonen 13.7.2007

SPR:n ystäväpiirin järjestämä vanhainkodin pihatapahtuma pidettiin torstaina terassilla mukavassa säässä. Aamupäivällä tihutti vettä, mutta tapahtumaa aloitettaessa sade oli lakannut ja aurinkokin näyttäytyi.

Tilaisuudessa nautittiin maukkaista letuista, hyvästä kahvista ja haitarimusiikista sekä mukavista ystävistä. Lauri ja Raili Lahtinen paistoivat terassilla muurinpohjalettuja ja sisällä keittiössä Audejewin Leena paistoi vielä kahdella pannulla niitä lisää. Kukaan ei joutunut kauan aikaa lettuaan odottamaan. Taikinaa oli tehty n. 7 litraa, joten jokainen halukas sai paistolämpimän letun jos toisenkin. Kahvia ja mehua juotiin juttelun lomassa ja Turpeisen Pekka soitti haitarilla mukavaa kesämusiikkia taustalla.

Vanhuksia oli vanhainkodin lisäksi tullut paikalle pienkodilta ja vanhusten rivitalosta kotipalvelun avustuksella. Terassilla olikin parikymmentä henkeä nauttimassa kauniista kesäisestä päivästä ja terassille aukeavasta järvimaisemasta. Tapahtumasta sujui hyvin, kiitos monien apukäsien ja siitä jäi mukava muisto, ainakin järjestäjille.

Ystäväpiiri kiittää kaikkia mukana olleita!