Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

P.A Turpeisen markkinasuunnitelmia

Nyt kaikki kynnelle kykenevät markinoille lauantaina 21.7.2007....Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rupeli lippis juttua

21.7.2007 Irma Mäkelä

Kyyjärven markkinoilla oli ainutlaatuinen rupeli-lippis tehdas!

Rupeli lippis tehdas sijaitsi mediamyllyn takimmaisessa nurkassa, jossa Koiviston Erkki väänsi, yleensä sanotaan, että hiki hatussa, mutta tässä tapauksessa niin ei voi mainita, koskapa Erkki ymmärtäväisenä miehenä piti rupeli lippistä omassa päässään.

Erkki lippis idean alkujaan sai päähänsä. Oli varmaan nähnyt joskus netissä. No, eihän siinä Erkin auttanut muu kuin toteuttaa ideansa itse. Hommasi netistä moottorit, rupelit ja tietenkin kaikkein tärkeimmän:aurinkokennon. Ekolookisuus ja muu lookkihan on nykypäivän trendi. Rupeli siis pyörii aurinkoenergialla ja kovasti pyöriikin.

Lippiksen tekotapa: Rupeli asennetaan lippiksen lippaan, moottori lipan alle ja aurkinkokenno päälle. Tuulettaa hyvin helteellä, ajaa itikat ja muut ötökät tiehensä. Verikin virtaa aivoissa sutjakkaasti, kun viuhke käy koko ajan nenän yläpuolella. Ihmiselle on hyväksi, että jossain edes viuhke käy. Kaikin puolin rupeli lippis on terveys asuste, jatkossa sille tullaan hakemaan terveysviranomaisilta "hyvä olo" leima.

Lippis oli markkinoilla valtava menestys. Valitettavasti rupelin osat saatiin tänne Kyyjärvelle vasta torstai-iltana 8:n paikkeilla, niinpä Erkki joutui askaroimaan lippiksiä koko markkinapäivän nyyssin nurkassa. Sen akka vaan lauloi karaokea Villiviinissä koko päivän, eikä tullut apuun. Niskalan Reima Kumpulasta tuli välillä hätiin ja rupelsi muutaman lippiksen kokoon Erkin avuksi. Kiitoksen sana sulosävelin Reimalle.

Kuvassa Niko Vehkalampi Kartulasta odottaa tehtaalla omaa päähinettään. Erkki muuten kopsautti lakkia tehdessään oman otsansa pöydän reunaan, mutta ei käynyt kuinkaan kun oli rupeli lippis päässä. Onneksi ei siivet katkenneet.

P.A Turpeinenkin vaihdatti tavallisen lippiksen rupelimalliseen, arveli että suuret ajatukset tarvitsevat tuuletusta.