Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Romeo (Stenstallets Disco) täytti 19.7.07 10 vuotta

Petit basset griffon vendeen uros Romeo saapui syksyllä 1997 Kyyjärvelle Loviisasta, josta Tammisen perhe kävi sen hakemassa.


Eija ja Matti, osa 2

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Romeo (Stenstallets Disco) täytti 19.7.07 10 vuotta

23.7.07 Jenni Tamminen

Petit basset griffon vendeen uros Romeo saapui syksyllä 1997 Kyyjärvelle Loviisasta, josta Tammisen perhe kävi sen hakemassa.

Hirmuisen nössö ja takajaloista tutiseva pentu valloitti kaikkien sydämen (vaikka muutamat pureskellut kengät ja lelut vähän meinasivat välillä koetella).

Romeo pääsi myös säikäyttämään heti alussa, kun päätti maistella myrkkysieniä ja sai kunnon myrkytysoireet. Hyvin lähellä oli päättyä pikkuisen elämä jo heti alkumatkasta. 10 vuoden ikään on mahtunut myös monenlaiset tulehdukset sekä taistelut isomman koiran kanssa :Romeoon on jouduttu ompelemaan pariin otteeseen tikkejä, kun ei ensimmäisestä kerrasta uskonut ettei isompaa kannata ärsyttää.  

Romeo on myös mestari karkaamaan. Korkea aita ei koiraa pidätellyt, kun vapaus kutsui. Ensin se kaivoi kolon aidan ali, mutta asian paljastuttua ihmisille, se osoitti huimia kiipeilytaitoja aidan nurkassa. Ikkunoiden tuuletusaukoista se on karannut kymmeniä kertoja (nykyään tosin jää kiinni jos sitä yrittää) ja ulko-ovesta se tietää heti, onko auki vai kiinni. Vieraille ilmoitetaan kyllä heti, että vetäkää se ovi kunnolla kiinni, tai muuten Romeo lähtee naisiin.

Lempiherkkuihin kuuluu grillimakkara ja maksalaatikko sekä äidin leipomat pullat. Tassua nostetaan kyllä myös lakritsista sekä leipäpalasta - kunhan päällä on ainakin voita. Lempinukkumapaikkoja ovat kaikki pehmustetut alueet, kuten sängyt, tyynyt ja vaatteet. Puruluut ja pehmolelut ovat kaikki kaikessa. Inhokkeihin kuuluu ukkonen sekä muut kovat äänet. Myöskään suihku & kastuminen eivät ole kivoja. Eikä varsinkaan kynsien leikkaaminen. Eikä joulupukki. 

Romeon eläkepäivät kuluvat pieniä lenkkejä tehden, hyvää syöden ja nukkuessa kovan kuorsauksen kera.