Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Sukujuhla Peltolassa

Sunnuntaina 15.7.2007 Matti ja Miina Peltolan (Mäkelä) jälkeläisiä kokoontui Peltolaan Anita ja Pentti Honkoselle viettämään sukujuhlaa. Samalla vietettiin Mäkelä-Peltolan vanhan talon 130-vuotisjuhlaa.


Eijan ja Matin avioliittoa siunattiinAnu ja Mikko vihittiin avioliittoonVirpi ja Lasse vihittiin avioliittoon

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Eijan ja Matin avioliittoa siunattiin

15.7.2007 Olavi Vallivaara

Eija ja Matti Honkonen viettivät juhlaa Kyyjärven kirkossa lauantaina 14.7.2007.

Alkusoiton aikana käveli kirkon käytävää Eijan ja Matin kanssa lapset: Mika,Jani ja Heidi. Eija Inkeri e.Huhmarkangas ja Matti Nikolai Honkonen vihittiin avioliittoon 12.7.1987 Peuralinnan koulun pihamaalla. Vihkimisen tuolloin toimitti pastori Markku Järvelä Perhosta. Avioliiton 20 vuotismerkeissä Eija ja Matti halusivat pyytää siunausta yhteiselle elämälleen ja kusuivat sukulaiset ja ystävät kirkkoon "uusiohäihin" niinkuin kutsussa luki.  Rukoushetken kaava muistuttaa paljossa vihkitoimitusta. Siunauksen toimitti khra Olavi Vallivaara. Matti halusi antaa Eijalleen uuden sormuksen entisen rikkimenneen tilalle. He polvistuivat alttarin edessä saamaan siunauksen. Kanttori Jari Kuusi lauloi. Juhla jatkui siunauksen jälkeen Rientolassa.

Eija ja Matti Honkosen avioliiton, yhteisen elämän, siunaustoimitus lienee ensimmäinen Kyyjärvellä ja ensimmäinen se oli minullekin pappisurani aikana. Avioliittoa kannattaa hoitaa ja vaalia. Aviopuoliso on Jumalan lahja. Jolle puoliso on suotu ja tarkoitettu, hänen kanssaan on hyvä elää nuorena ja vanhana. Matin vanhemmat Taimi ja Yrjö Honkonen ovat olleet yli 60 vuotta avioliitossa ja olivat yhdessä kirkossa mukana. Toivotamme Eijalle ja Matille tulevillekin päiville Onnea ja siunausta.