Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Katso lisäkuvat   

Tekeleisiin tutustui yli 200 kävijää

29.7.2007 Paula Ohranen

Tekeleitä -näyttely houkutteli heinäkuun viimeisellä kokonaisella viikolla Kumpulan koululle vieraskirjan mukaan 211 kävijää.

Kulttuuriyhdistys Räppänän ja kyläläisten yhteisponnistus esitellä kylätaitajien käden taitoja onnistui yli odotusten. Hieman matalalla profiililla aloitettu näyttely sai ensinnäkin liikkeelle yli 30 näytteilleasettelijaa Saunakylältä ja Kumpulasta. Entisistä kyläläisistä oli mukana mm. kolmella öljyvärimaalauksella Marita Mäkelä Jansson Tukholmasta ja Usko Ohranen Saarijärveltä puuveistoksineen ja yhdellä maalaussarjallaan. Näyttelyssä saattoi kuulla myös historian havinaa; mukana oli myös vanhoja käsitöitä jo edesmenneiltä kyläläisiltä.

Kumpulan kyläseuran järjestämillä päätöskahveilla oli mukana sunnuntaina yli 40 henkilöä näyttelyä ihailemassa ja yhdessä laulelemassa . Puheen sorinassa liikkui muun muassa ajatuksia "Ensi kesänä tietysti taas" ,"Seuraavaksi myyntinäyttely" ja "Ehkä minäkin voisin osallistua". Takuuvarmaa on ainakin se, ettei tämä jäänyt viimeiseksi näyttelyksi Kumpulassa!

Lämpimät kiitokset jokaiselle näytteilleasettajalle, valvojalle ym. talkoolaiselle, kävijöille ja myös sponsoreillemme: Kyyjärven kameraseuralle, Kyyjärven Essolle ja Autokorjaamo Ilpo Ojalalle sekä Kyyjärven kunnalle, joka tarjosi oivat tilat.

Seuraavaksi on suunnitteilla syksyinen kirpparipäivä, johon kuka tahansa voi tulla myymään nurkissaan ylimääräisenä pyörivää tavaraa tai vaikka luonnon antimia. Seuraapas ilmoittelua, mm. Nopola Newsistä!