Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Jumalanpalvelus ja siunaus kirkossa

Sunnuntaina 26.8.2007 klo 10 on Sananjumalanpalvelus kirkossa, jonka yhteydessä siunataan Sulo Tanskanen viimeiselle matkalle.


Kesäseurat kirkossaGospelia Kumpulan koulullaPäiväkerhot alkaaTeltasta ulkoilmaanHautausmaajuhla Nopolasta Pölkkiin

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Teltasta ulkoilmaan

6.8.2007 Mirjam Huotari (muokattu 7.8.2007)

Nyt ovat sitten helluntaiseurakunnan telttaviikot takana, mutta hyvästä kelistä johtuen on päätetty jatkaa ulkona Lahtisen Railin ja Laurin pihamaalla keskiviikkona 8.8. klo 19 eteenpäin.

Mennyt viikko päätteli helluntaiseurakunnan telttakesän. Eilen (sunnuntaina 5.8.) taakse jäi Pölkin kylä. Jälleen kerran teltalla piisasi porukkaa ja tunnelmakin oli sen verran hyvä, ettei kuvaajakaan (siis minä itse :-) muistanut ottaa kuin yhden kuvan koko tilaisuudesta, kun tilanne vei niin täysillä mukanaan.

Kuluneen viikon aikana tuli puhuttua uskosta, asenteestamme Jumalan puheeseen, Jumalan tuntemisesta sekä ihmisen tarpeesta pelastua ja Jumalan armon vastauksesta tarpeeseen. Eipä tainnut jäädä kenellekään epäselväksi, että jokainen meistä on itsessään Jumalan edessä syntinen ja tarvitsee, mutta saa myös vastaanottaa Jeesuksessa pelastuksen ja syntien anteeksiantamuksen.

Kelit ja ilmapiiri houkuttelivat telttakauden päätyttyä kuitenkin heittämään ilmoille vielä ajatuksen ulkoilmasta. Mukaan saatiin vielä vapaaseurakunnan joukkoja Antero Ohranen ja Hannu Hietikko. Niinpä olette nyt sitten kaikki sydämellisesti tervetulleita keskiviikkoiltana (8.8. vapaasti illan mittaan) Lahtisen Railin ja Laurin nurkille kuuntelemaan laulua, pieniä puheenvuoroja ja mahdollisesti joitakin todistuksia. Taisipa Lauri puhua jotain letuistakin. Kannattaa käydä tarkistamassa tilanne.