Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Tekes jalkauttanut väkeään maakuntiin

Näin kertoi kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen Viitasaarella.


Nopolanews Keksintöjen viikolle

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopolanews Keksintöjen viikolle

24.8.2007 Veikko Huumarkangas

Viikonvaihteen aikana Nopolanewsin siirtyy Viitasaarelle Hurrikaanihalliin jossa järjestetään valtakunnallinen Keksintöjen viikko.

Tapahtumassa tuodaan yrittäjien tietoon keksijöiden valmiita ja uusia ideoita. Tapahtumassa saa myös tietoa keksintöihin liittyvistä jatkotoimenpiteistä ja soveltamisesta.

Nelipäiväisen tapahtuman 25.-28.8.2007 jokaiselle päivälle on nimetty teema. Keksintömessujen monipuolinen ohjelma pitää sisällään mm. Luentoja, keksintökilpaijuja eri sarjoina yms. Arvokasta tietoa saa myös keksintöjen suojauksesta. Tapahtumassa pidetään jopa keksintöhuutokauppakin.

Nopolanews on Keksintömessuilla mukana teemalla Yhteistyö Yrittäjien kanssa. Miten saadaan yritys näkymään internetissä.

Nopolanews toivottaa kaikki tervetuleeksi osastolle katselemaan ja ihmettelemään ihmisen kekseliäisyyttä. Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy.

Voit tutustua keksintömessujen ohjelmaan lähemmin www.viitasaari.fi ja sieltä tapahtumakalenteri. tai www.witas.fi linkistä ja sieltä hankkeet painike josta löydät tapahtuman ohjelman kokonaisuudessaan.