Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

KYYJÄRVELTÄ KESKI-SUOMEN METSÄTAITOILUMESTARIT

Jämsässä (Majatalo Morva) miteltiin tiistaina 14.8. Keski-Suomen metsänomistajien metsätaitoilun mestaruudesta.

Laatupuu- koulutusta Kolkanlahdella syksyllä 2007

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

17.8.2007 Jukka Kainulainen

Kisassa oli mukana reilut 120 metsänomistajaa. Joukkuemestaruuden vei jälleen Kyyjärven metsänhoitoyhdistyksen joukkue. Samainen joukkue voitti jo viidennen kerran vuoden 1998 jälkeen. Joukkueessa oli edellisvuosien tapaan mukana Juhani Vertanen, Kalervo Huttunen ja Eero Lähdemäki. Anni Lähdemäki voitti nuorten sarjan.

Kyyjärven 2. joukkue oli 5.s vain 2 pistettä pronssin hävinneenä. 2. joukkueessa taitoilivat Aira Vertanen, Seppo Oikari ja Eino Laasala.

Miesten sarjassa voiton vei niukasti Hannu Soisalo Suonteen metsänhoitoyhdistyksestä. Juhani Vertasella oli sama kokonaispistemäärä, joten voitto ratkaistiin tehtäväpisteiden perusteella - Juhanille hopeaa. Naisten sarjassa ensimmäinen sija meni Pirjo Luotolalle (Mhy Metso). Nuorten sarjan voittajaksi taitoili Anni Lähdemäki (Mhy Kyyjärvi).

Viikonlopuksi Kyyjärven taitoilijat lähtevät Rovaniemelle jahtaamaan Suomenmestaruutta. Onnea kisaan!!