Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nettiradiossa torstaina: Lentopalloa Suomi - Espanja

29.8.2007 Hannu Kalliojärvi / AT

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa Espanjan Lahialla torstaina 30.8. klo 18.00

Nopola News pakkaa kamppeet autoon ja matkaa Laihialle. Nettiradiovehkeet pitäisi olla iskussa klo 17.15 jolloin lähetys alkaa. Itse peli alkaa klo 18.00, mutta Mansikka-ahon Lassella on varmasti paljon kyseltävää jo etukäteen niin pelaajilta, valmentajilta, Suomen Lentopalloliiton johtohenkilöiltä ja muilta mielenkiintoisilta, joita paikalla varmasti on. Noin 450 lippua on myyty ennakkoon ja tuoleja ovat hakeneet lisää Kuortaneelta asti, joten katsomoon mahtuu lähes 1000 henkeä. Förstin Matti toimii tuttuun tapaan kommentaattorina ja kuultavaksi jää ketkä muut.

Kyseessä on siis miesten maaottelu Suomi - Espanja ja samalla Laihian uuden monitoimihallin vihkiäisottelu. Molemmat maat valmistautuvat ensi viikolla alkavaa, Venäjällä pelattavaa, EM-lopputurnausta varten. Espanjan meriitteihin kuuluu mm. Euroopan liigan voitto tältä kesältä. Kovatasoinen peli tiedossa. 

Taustietoja ja linkkejä tapahtumaan:  Suomen lentopalloliiton artikkeli , Laihian Lujan sivut , Laihian Lujattaret , www.hotsport.info

Niin ja tietenkin Laihian kunnan sivut osoitteessa www.laihia.fi