Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Nellin ja Niilon vierailu

23.8.2007 Eeva Pölkki / Pirkko Kotanen

Pellepariskunta Nelli ja Niilo vieraili Nopolan koululla. Yleisöä oli saapunut runsaasti katsomaan pellepariskunnan temppuja.

Alle kouluikäisillä, eskareilla, ykkös-, kakkos- ja kolmosluokkalaisilla näytti olevan taikavarpaat ja vilkutuskädet mukana, kun Nelli ja Niilo–pellepariskunta esiintyi Nopolan koululla keskiviikkoaamuna klo 9.00. Esittäytymisten jälkeen Niilo-pelle taisi nukahtaa kesken esityksen, mutta kuiskaamalla hänet onneksi saatiin hereille.

Nelli ja Niilo taikoivat lasten avustuksella taikapussistaan kummallisen näköisiä hammasharjoja, taikahuivi saattoi kadota jopa jonkun aikuisen korvaan ja taikapallo osasi taputtaa, nauraa ja haukkua kuin koira. Välillä laulettiin yhdessä ja kiitokseksi lapset saivat taikoa kukkia. Lopuksi Nelli ja Niilo ottivat halauksia vastaan samalla jakaen kortteja lapsille.

Nelli ja Niilo vierailivat myös taikakoulun merkeissä 4.-6.luokilla. He tekivät erilaisia temppuja ja arvuuttelivat miten temppu tehdään. Oppilaat saivat myös oppia muutaman tempun. Ilmapalloista taiottiin kissoja koiria. Myös opettaja sai kokeilla oman hajuaistinsa varmuutta.

Ohjelman tarjosi Kyyjärven LionsClub, Kyyjärven MLL ja Kyyjärven sivistystoimi.