Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Ville Immonen, ilmasotakoulun 2. joukkue

8.8.2007 Tuula Härkönen / Mediamyllärit

"Mukava että omaisilla on lyhyt matka valatilaisuuteen", Ville Immonen on kolmas kyyjärveläinen mukana olija.

Ville Immonen on esivalittu peruskoulutusjakson jälkeen elektronisen sodankäynnin linjalle. Hän haki talvella ao.erikoisopintoihin ja osallistui pääsykokeisiin. "Luin siitä Varusmies 2006 -kirjasesta ja se vaikutti mielenkiintoiselta", kertoo Ville, "siitä ei  kovin paljon tiedoteta ja meillä tulee varmaan olemaan vaikenemisvelvollisuus." Tähän koulutukseen osallistuu n. 30, joista osa tulee ilmasotakoulusta, osa Riihimäeltä.

Ville on viihtynyt hyvin: aika ei ole tullut pitkäksi, mutta hän odottaa mielenkiinnolla erikoisopintoja. Yhteishenki on hyvä niin joukkueessa kuin tuvassakin. Miksei olisi, kun kaikki ovat samassa tilanteessa. Ilmasotakoululla on hyvä maine: siellä on erikoislinjalle menijöitä, joten Tikkakoskelle päästään eikä jouduta.

Se että valatilaisuus on Kyyjärvellä, on ihan hyvä asia: lyhyt matka omaisilla ja muutenkin kyyjärveläisillä  on mahdollisuus tutustua esim. kalustoon ja osallistua tilaisuuteen. Talvisinhan valanantaminen tapahtuu varuskunnissa. Tietääkseni Keuruu ja Tikkakoski vuorottelevat näiden kesävalatilaisuuden järjestämisessä, kertoo Ville.

Tavataan viikonloppuna.