Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Jännittävä päivä takana

14.8.2007 Pirkko Kotanen

Maanantai oli monelle pienelle koulun aloittajalle jännittävä päivä. Esikoulun aloitti 14 oppilasta ja ekaluokan 18 oppilasta.

Piha alkoi täyttyä pienellä ja iloisella puheen sorinalla. "Miten sinun kesä meni ?"ja "Kyllä on kiva nähdä sinua." 

Esikoulun aloitti 14 oppilasta ja sitä luotsaa tuttuun tapaa Eeva Pölkki ja Eija Eskelinen. Ekaluokalle siirtyi 18 innokasta koululaista Eliisa Aution johdolla.

Päivän aikana eskarissa jaettiin oma eskarikirja ja opeteltiin vähän koulun perusasioita, mm. ruokailua ja ulkoilua. Kerkesi päivän aikana hiukan leikkimäänkin. Aamutuokion aikana "kysyin oppilaista miten edellinen yö meni?" ja "Jännittikö eskarin aloittaminen?" Ei kuulema jännittänyt paljoa ja yökin nukuttiin hyvin, paitsi mitä ukkonen oli häirinnyt muutaman yöunia. Reppu oli pakattu sunnuntaina valmiiksi odottamaan aamua.

Ekaluokka aloitti päivän myös keskustelemalla kesän kuulumisista. Päivän aikana he saivat myös monenlaisia koulunaloituslahjoja. Kyyjärven Osuuspankki lahjoitti oppilaille rannekellon. MLL lahjoitti koulunpussin ja Kyyjärveläiset yritykset, Kuljetus Pillikko Oy, Linja-autoliikenne Esa Oksa, Verhoilu Ari-Pekka Pakka, Kyyjärven Saha Oy sekä Red Invest Oy lahjoitti oppilaille turvaliivin.

Kiitos lahjoittajille oppilaiden ja koulun puolesta.