Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Koulun henkilökuntaa lukuvuonna 2007-2008

21.8.2007 Pirkko Kotanen/perusopetus

Koulun henkilökunnassa ei ole tapahtunut suuria muutoksia.

Nopolan ja Iso-Nopolan koulun henkilökuntaa

Rehtori/sivistystoimen johtaja Maija-Liisa Immonen ja vararehtori Kaisa Tamminen.

Esikoulua luotsaa Eeva Pölkki. 1. luokan opettajana toimii Eliisa Autio. 2.luokalla opettajana Riitta Raivio. 3.luokan opettaja Marja-Terttu Rytkönen. 4.luokka Kaisa Tamminen sekä 3.-6.lk teknien työ. 5.luokka Tuija Vähämöttönen ja 6.luokka Kati Erämäki. Nopolan ja Iso-Nopolan erityisopettaja toimii Pirjo Kinnunen.

Nopolan koulunkäynninohjaajina esikoulussa ja 5.lk Eija Eskelinen, 1.-2.luokka, 4.-5.luokan englanti Satu Kainu, 6.lk englanti ja Iso-Nopola Anneliina Keisala ja 3.-5.luokka ja 4.-7.luokan tekninen työ Pirkko Kotanen.

Iso-Nopolan koululla Elina Alanko äidinkieli 4.lk ja 7.-9.lk sekä 5.luokan historia. Satu Heikkilä-Pesonen  9.luokan luokanvalvoja sekä 7.-9.luokan historia, yhteiskuntaoppi ja Opo. Tapio Heiskanen tekninen työ, 7.lk matematiikka, 7.-9.lk maantieto, biologia ja kuvataide. Eliisa Heiskanen 7.-9.luokan ruotsi. Birgitta Tallila 8.luokan luokanvalvoja ja 3.-9.lk englanti. Irja Pyykkö 7.luokan luokanvalvoja ja 7.lk tekstiilityö ja kotitalous, valinnainen kotitalous. Kari Wacklin ATK. 8.-9.luokan matematiikka, 7.-9.luokan fysiikka ja kemia. Hannu Kalliojärvi 4.-9.luokan liikunta ja valinnainen liikunta. Tuija Vähämöttönen 7.-9.luokan tyttöjen liikunta, valinnainen liikunta ja terveystieto. Olavi Vallivaara 8.lk uskonto. Jani Hourunranta 5.-7.luokan musiikki ja valinnainen musiikki.

Koulun muuna henkilökuntana toimii Alina Nieminen ja Päivi Rokala Nopolan siivous, Kirsti Lassila, Maarit Ojala ja Hannele Hietikko keittiössä ja Reijo Tarvainen kiinteistöpuolella. Maija Mäntylä Iso-Nopolan siivous.