Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Matias Noponen, ilmasotakoulun 4. joukkue

6.8.2007 Tuula Härkönen / Mediamyllärit

Tulevana viikonloppuna Kyyjärvellä maanpuolustusjuhlan yhteydessä järjestetään valatilaisuus, jossa mukana on myös kyyjärveläisiä: Matias Noponen - 1/3.

Prrrr (su 5.8.) Hei Matias, mitä kuuluu?

Matias: "Sitä on ammuttu ja ryömitty: astuin palvelukseen 9. heinäkuuta Tikkakoskella ilmasotakoulun 4. joukkueessa. Tehdään mitä käsketään ja tarkalleen; kaikki on säännöllistä ja sääntöjen mukaista. Ensimmäiset kahdeksan viikkoa ovat peruskoulutuskautta, sen jälkeen toivon pääseväni viestintäpuolelle."

Matias kertoo, että heillä on tiedossa maanpuolustusjuhlan ohjelma ja että he ovat harjoitelleet tiettyjä muotoja, jotka liittyvät valanantamiseen.  Hänestä on tosi hyvä juttu, että itselle sattui tällainen mahdollisuus antaa vala kotiseudullaan.

Tikkakoskella on hyvät ruuat. Matias on kuulemma saanut neljä ja puoli kiloa painoa lisää kuukaudessa: kiitos perunamuusin ja lihapullien / kanan ja riiisin! Munkkikahvillakin tulee käytyä, Matias tunnustaa.

Matias valmistui autonasentajaksi Jyväskylästä ja oli töissä Raimo-isällä ennen inttiä ja jatkaa vuoden päästä samoissa hommissa. Hän on urheilijapoikia: käy juoksemassa 2-3x/vk, pelaa talvella sählyä ja jääkiekkoa, kesällä jalkapalloa. Pelaamasta oli tulossa, kun tavoitin hänet puhelimella.

Tavataan viikonloppuna.