Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Retkeillään ja liikutaan

15.8.2007 Terttu Sillanpää

Kesä on kohta mennyt, ainakin kalenterin mukaan ja retkeilty on mutta vielä olisi suunnitelmien mukaan yksi paikka käymättä, nim. Valkeislammen kota.

Niinpä Saaran kanssa sovittiin,että mentäis käymään siellä ti 28.8, perillä olisi hyvä olla n. klo 12.00. Siihen mennessä ehtii vaikka pyörälläkin, mutta autotiekin sinne on, joten kimpat kasaan ja menoksi. Saara leipoo rinkelit ja kahvit keitetään ja makkaraa paistetaan.  Liikuntavastaavamme ehkä keksivät jotain muutakin tekemistä?0 Näin voisimme pitää jonkinsortin "liikuntapäivän" samalla.

Tänä kesänä onkin oltu ahkerasti tien päällä, teattereissa, kylävierailulla, markkinoilla ym. Syyskuussa mennään kait jo sisätiloihinkin eli Kivirantaan kokoustamaan ja muuta mukavaa, tämä riippuu teistäkin. Yrittäkääpä keksiä.

Kansalaisopiston kurssitarjonnassakin on kuulemma nyt huomioitu senioreja erikoisesti, muttei ole vielä tarkempia tietoja, mutta näemme sitten. Kannattaa osallistua ja liikkua omien voimien rajoissa mahdollisimman paljon, niin pysymme virkeinä ja iloisina mahdollisimman pitkään. Hymyillään kun tavataan joko kodalla tai muualla. Tervetuloa mukaan kaikki!