Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

NURMIJOEN KOULUSTA KAIKKIEN KYLÄTALO

Nurmijoen kyläläisen ideasta liikkeelle lähtenyt ajatus kylätalosta on toteutumassa. Kyyjärven Erämiesten ostamasta Nurmijoen koulusta ollaan talkoilla tekemässä kaikkien käyttöön tulevaa kylätaloa. Rahoitusta hankkeelle on saatu Viisari ry:stä ja suurin osa töistä on ollut tarkoitus tehdä talkoilla.


Kylätuvan ovi käyKiinnostaako Sinua tukihenkilönä tai aikuisystävänä toimiminen?VälinekuntoiluaNälkäpäivä keräys 20.-22.9.2007Onnistunut pyöräilypäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kylätuvan ovi käy

6.9.2007 Tuula Härkönen / Mediamyllärit

Herkullinen kahvintuoksu, iloinen puheensorina ja soiton sävelet.

Puuhanaiset Eira Mäntynen ja Dagmar Alanen ovat kahvinkeittovuorossaan kylätuvassa. Dagmar kokeilee Eiran haitarin näppäimiä: " Nämä ovat oudot, siis erilaiset." Mutta siitä se soitto lähtee.

Marketta Pölkki  kertoo käyvänsä usein tuvalla: " Yksin kun asun, on mukavaa vaihtelua käväistä täällä ja nähdä porukkaa. Musiikki herättää muistoja; muutakin ohjelmaa saisi olla." Kujalan Airi ei ole montakaan kertaa ehtinyt pistäytyä paikalla, tutkii Huhtalan Anteron vanhoja valokuvia: "Juuri tuollainen takkahan silloin ennen vanhaan oli. Ja hei tuossa kansakoulukuvassa vuodelta 1933 on tuttuja...."

Huhtalan Antero tuo uusia vanhoja kuvia: "Laittakaahan seinälle, jos haluatte. Tuon tekstit myöhemmin."

Näin se menee - yhteispelillä. Kävijöitä on 10 - 40 / päivä. "Joka vain haluaa, voi tulla kahvinkeittäjäksi. Vapaaehtoisia kaivataan. Ilmoittautukaa tuvalla, oletteko käytettävissä", kuuluvat Eiran ja Dagmarin terveiset.

Kylätupa on auki ma - pe 10 -15. Tänään to 6.9. Eira ja Dagmar ilahduttivat soitollaan meitä läsnäolijoita. Lisää pienimuotoista ohjelmaa on tulossa. Siitä ilmoitellaan myöhemmin. Mutta uusia kuvia on jo seinällä: tule nauttimaan entisajan tunnelmista ja etsimään tuttuja.

Olette kaikki tervetulleita.