Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

NURMIJOEN KOULUSTA KAIKKIEN KYLÄTALO

Nurmijoen kyläläisen ideasta liikkeelle lähtenyt ajatus kylätalosta on toteutumassa. Kyyjärven Erämiesten ostamasta Nurmijoen koulusta ollaan talkoilla tekemässä kaikkien käyttöön tulevaa kylätaloa. Rahoitusta hankkeelle on saatu Viisari ry:stä ja suurin osa töistä on ollut tarkoitus tehdä talkoilla.


Kylätuvan ovi käyKiinnostaako Sinua tukihenkilönä tai aikuisystävänä toimiminen?VälinekuntoiluaNälkäpäivä keräys 20.-22.9.2007Onnistunut pyöräilypäivä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Onnistunut pyöräilypäivä

29.8.2007 Irma Mäkelä

Kyyjärven pyöräilypäivä sunnuntaina 26.8. keräsi 50 osallistujaa.

Yllä kuvassa Raija Hietikko ja Eila Koskinen näyttävät mallia oikeaoppisesta tienylittämisestä.
Keli oli tuulinen ja sateinen ja kyllähän se välillä aurinkokin paistoi, Eila Koskinen kertoi päivän tapahtumasta. Mehuasemia oli Antti Löytösellä, Pölkissä Anni ja Toivo Pölkillä, Kumpulassa Partakallen tienhaarassa Aholan Tuulikki hoiti tarjoilun. Saunakylällä Saara ja Toivo Vähämäki, Peuralinnassa Viitalan Anneli ja Armas tarjoilivat mehut.

Mehuasemilla oli pujokamppanjan merkeissä pujonäyttely sekä kirjallista tietoa. Eila Koskisen mukaan pujo on levinnyt Kyyjärvelle ainakin taajama-alueele.

Pyöräilypäivän arvonnassa voittivat Marjaana Patovisti, Lyyli Mäntylä ja Toivo Vähämäki. Kiitokset kaikille osanottajille ja onnittelut voittajille.