Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Keskellä elämää

22.9.2007 Mirjam Huotari

Keskellä elämää -kampanja tavoittaa miljoonia suomalaisia.

Lähes kaikki Suomen helluntaiseurakunnat ovat mukana valtakunnallisessa Keskellä elämää -kampanjassa, jossa jaetaan tänä syksynä Hyvä Sanoma Extra -lehti 1,7 miljoonaan suomalaiseen talouteen.

Kyyjärven helluntaiseurakunta on myös päättänyt ottaa osaa haasteeseen. Kevään aikana seurakunnassa keskityttiin ennen kaikkea rukoilemaan kampanjan puolesta. Nyt edessä on tästä päivästä alkaen 1500 lehden jakaminen Kyyjärvellä ja Perhossa.

Keskellä elämää -kampanja sisältää helluntaiseurakuntien järjestämiä tapahtumia eri puolilla Suomea. Tilaisuuksissa kerrotaan uskosta ja elämän tarkoituksesta sekä rukoillaan kaikkien esirukousta haluavien puolesta.

Kyyjärvellä tapahtumien pitäminen aloitetaan vasta lehtien jaon jälkeen. Niinpä tapahtumat löytyvät lehden välissä olevasta Kyyjärvi - Perho -liitteestä. Ensimmäinen on lokakuussa 28.10. kello 19 helluntaiseurakunnalla Iso Kirja keskellä elämää. Seuraava on marraskuussa 25.11. kello 19 Nuorisotalolla Lähetystyö keskellä elämää. Viimeinen on joulukuussa 7.12. kello 19 Nuorisotalollo Ilosanoma keskellä elämää. Tilaisuuksissa on vierailijoita mukana, Pentti Rahkonen, Minni Pölkki ja Maila Anttila.

Keskellä elämää -kampanjassa järjestettävän lehtijaon ja tapahtumien lisäksi ihmisiä rohkaistaan kertomaan henkilökohtaisesta uskostaan Jumalaan. Järjestäjien mukaan hengelliset asiat ovat parhaimmillaan arjen voimavara ja oleellinen osa jokapäiväistä elämää. Kampanjan toivotaan nostavat hengelliset asiat yleiseksi keskustelun aiheeksi - keskellä elämää.

Ajatus uskon jakamisesta on haluttu ottaa Kyyjärvellä huomioon myös lehden välissä olevassa Kyyjärvi - Perho -liitteessä. Liite sisältä kahden henkilön haastattelun, Raili Lahtisen ja Timo Vasalammen. Kumpikin haastatelluista totesi, että olisi ihan kiva, jos se synnyttäisi keskustelua jatkossakin. Siispä siitä vain kyselemään, jos jotain koetusta ja eletystä haluaisitte vielä tarkentaa. Lisäksi liite sisältää terveisiä lähetyskentältä sekä pienen ajatuksen toimittajan (Mirjam Huotari) kynästä keskellä elämää.

Lehdet siunaten matkaan

Hyvä Sanoma Extra -kampanjalehdet siunattiin helluntaiseurakuntien päivätilaisuuksissa sunnuntaina 9. syyskuuta. Valtakunnallinen Keskellä elämää -juhla ja kampanjalehtien siunaaminen järjestettiin Tampereen helluntaiseurakunnassa.

Myös Kyyjärvellä siunattiin lehdet tuona samaisena sunnuntaina, vaikka jaolle päätettiinkin antaa vielä vähän lisäpotkua viikon rukous- ja paastojaksolla. Siksi lehtien jaon aloittaminen siirtyi tälle lauantaille asti. Jakajat lähtevät pareittain liikkelle helluntaiseurakunnalta noin kymmenen aikoihin, kun alueet ja parit on sovittu sekä alkurukous pidetty.