Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

II Yrittäjien olympialaiset 12.9.2007

Kyyjärven Yrittäjien ideoima ja järjestämä leikkimielinen kisailutapahtuma pidettiin jo toista kertaa, tällä kerralla kilpailtiin urheilukentällä. Päivällä kaatosade kauhistutti järjestäjiä, mutta viideltä aurinko tuli pilvien takaa ja kisat päästiin pitämään


Yhteistyökumppanisivustolla runsaasti uusia yrityksiä ja palveluitaKeksintömessujen arvontaMarimekko laajentaa PaletissaKyyjärven "Olympialaiset" tulevat taas

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Keksintömessujen arvonta

5.9.2007 Veikko Huumarkangas

Viitasaaren keksintömessujen yhteydessä Nopolanews:in kyselyyn vastanneiden kesken suoritettiin arvonta.

Ensinnä täytyy kiittää yleisöä runsaasta osanotosta kyselyyn ja näin ollen myös arvontaan.

Onnenonkijana arvonnassa toimi Lähivakuutuksen asiamies Heikki Nieminen Karstulasta. Virallisena valvojana toimi Suvi Kantonen Kyyjärveltä ja avustajina arvonnassa olivat Irma Mäkelä ja Veikko Huumarkangas Nopolanewsistä. 

Palkinnot lahjoittivat Kyyjärven kunta 1 palkinnon: 50euron lahjakortti Kauppakeskus Palettiin, Paletin kauppiaat 2 palkinnon: 20euron lahjakortti Kauppakeskus Palettiin, ja Kyyjärven Mediamyllärit 3 palkinto: Nopolanewsin lippalakki ja grilli.

50euron lahjakortin voitti Mauno Matias Kankainen Viitasaari, 20euron lahjakortin voitti Satu Pölkki Jyväskylästä, Nopolanews lippikksen ja grillin voitti Janne Kemppainen Viitasaarelta.

Onnittelut voittajille!

Lahjakortit voi noutaa Kauppakeskus Paletista, Kultasepänliike Sepon Kullasta.Lippiksen ja grillin voi noutaa Nopolanewsin tiloista osoitteesta Tuliharjuntie 5.