Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

II Yrittäjien olympialaiset 12.9.2007

Kyyjärven Yrittäjien ideoima ja järjestämä leikkimielinen kisailutapahtuma pidettiin jo toista kertaa, tällä kerralla kilpailtiin urheilukentällä. Päivällä kaatosade kauhistutti järjestäjiä, mutta viideltä aurinko tuli pilvien takaa ja kisat päästiin pitämään


Yhteistyökumppanisivustolla runsaasti uusia yrityksiä ja palveluitaKeksintömessujen arvontaMarimekko laajentaa PaletissaKyyjärven "Olympialaiset" tulevat taas

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yhteistyökumppanisivustolla runsaasti uusia yrityksiä ja palveluita

12.9.2007 Irma Mäkelä

Seutukunnan palvelutarjonta kasvaa huimaa vauhtia Nopola Newsin yhteistyökumppanisivustolla.

Kyyjärven Mediamyllärit ry:n ja Keski-Suomen liiton yhteisesti käynnistämä hanke Nopola News - yhteisöllinen uusmedia yritysten jakelukanavien kehittäjänä- on pyörähtynyt hyvin käyntiin. Suvi Kantonen on häärinyt myyntipuuhissa ja yrittäjät ovat ottaneet tarjotun toimintamallin ilolla vastaan. Vajaassa kuukaudessa yhteistyökumppanisivuston alle onkin ilmestynyt kymmeniä uusia yrityksiä ja muuta alueemme palvelutarjontaa. Uusia yrityksiä ja palveluita ilmestyy päivittäin. Käykääpä tutustumassa.

Voi vain ihmetellä mitä kaikkea sitä löytyykään. Vipukirveistä kankaisiin ja kenkiin. Kaikkea löytyy kun nyt selailee yhteistyökumppanisivustoa. Lähes kaikki Kyyjärven yritykset ovat olleet mukana jo viime syksystä lähtien ja nyt laajennutaan ryminällä naapurikuntien puolelle.

Erityisesti yrittäjiä kiinnostaa näkyvyyden lisääntyminen Internetissä ja tietenkin aintulaatuinen mahdollisuus itse päivittää tarjouksia, tiedotteita ym. sivustolle helppokäyttöisellä työkalulla.