Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

II Yrittäjien olympialaiset 12.9.2007

Kyyjärven Yrittäjien ideoima ja järjestämä leikkimielinen kisailutapahtuma pidettiin jo toista kertaa, tällä kerralla kilpailtiin urheilukentällä. Päivällä kaatosade kauhistutti järjestäjiä, mutta viideltä aurinko tuli pilvien takaa ja kisat päästiin pitämään


Yhteistyökumppanisivustolla runsaasti uusia yrityksiä ja palveluitaKeksintömessujen arvontaMarimekko laajentaa PaletissaKyyjärven "Olympialaiset" tulevat taas

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Terveiset Kinnulasta

29.9.2007 Irma ja Veikko

Hieno sää suosii Kinnulan syysmarkkinoita.

Nyt sitten ollaan Kinnulassa ja tuodaan Nopola Newsin ideaa tutuksi Kinnulalaisille. Hieno sää suosii markkinakansaa ja kansalaisia saapuu keskustaan, tutustumaan torimyyjien tarjontaa ihastelemaan.

Pitkän linjan yrittäjä Arvi Väisänen on myös Sirkka vaimoineen markkinoilla myymässä. Tuotevalikoimaa oli perunoista flanelli alusasuihin.
Arvin yrittäjäura alkoi kahvilan pidolla Muholassa, samaan aikaan hän kiersi kulkukauppiaana pitkin kyliä, metsäkämppiä myöten. Muholasta Arvi siirtyi Kinnulan keskustaan, aluksi kauppa oli tien toisella puolen, mutta siitä muutti Kinnuskeskukseen, jossa hän piti liikettään 29 vuotta. Kinnuskeskuksessa Arvi möi mm. moottorisahoja, aseita, polkupyöriä ja kaikkea mahdollista.

Yrittäjäuraa Arvi Väisäsellä on takanaan yli 53 vuotta ja vielä jatkuu, vaikka ikää on hyvästi yli 70.  "Kolme päivää, kun olin vaan kotona, niin sairaaksi tulin", Arvi sanoi, jatkaen:"jos ei liikkeelle lähde , niin karvat kasvaa jalkopohjiin". Nykyiseen liiketoimintaan kuuluu lähinnä torimyynti, pitkin lähikuntia kiertäen. Toreilla näkee paljon ihmisiä ja se jos mikä pitää mielen virkeänä.