Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyky-Betset avaa kilpailukautensa livenä!

Kuvassa vasemmalta Henkka Huumarkangas ja Arto Rautio. Netti-TV lähetys testissä.


Turku Body& FitnessLaihian terveiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset avaa kilpailukautensa livenä!

18.9.2007 Hannu Kalliojärvi / Aaro Toppinen

Kuvassa vasemmalta Henkka Huumarkangas ja Arto Rautio. Netti-TV lähetys testissä.

Kyky-Betsetin kausi 2007-2008 käynnistyy Suomen Cupin ottelulla SM-liigassa pelaavaa Vaasan Kiistoa vastaan. Peli isketään Kyyjärven liikuntahallissa ke.19.9.klo19.00 alkaen.

Vaasan Kiisto esittelee uuden valmentajansa Ruslav Zbankovin myötä muutaman uuden pelaajan. Pasi Tiermas pelaa liberona, yleispelaaja Tuomas Ruuska, veljekset Boritzev Kiiston juniorikasvatteja sekä Laihialta siirtynyt Tommi Koskela.

Myös Kyky-Betset on uusiutunut, nuoria "kykyjä" on saatu Lestijärveltä ja Pihtiputaalta sekä Alajärven kasvatti Pekka Rajala, joka pelaa nuorten u19-maajoukkueessa. Lestiltä jatkaa Niko-Matti Koskela ja uusina Teemu Haka ja Jukka-Pekka Tuikka. Putaan vahvistus on Timo Vaittinen. Kokemusta joukkue saa Himangalta, ikoni Arto Rautio on siirtynyt betonimiesten riveihin.

Kyky-Betsetin kauden muita pelaajia ovat Henrik Huumarkangas, Jukka Mäkelä, Jani Pykäri, Juha Lampela, Heikki Vierimaa, Darius Abromavicius, Aliaksei Yeutukhovich, Raimo Kantonen ja Janne Paananen ovat mukana tarpeen mukaan. Miehiä on listoilla reilusti, mutta kausi on pitkä ja kaikkia varmasti tarvitaan. Ilmeistä on, että lista pitenee vielä muutamalla nimellä, veikkaan että Kais ja Vesik piipahtavat talven aikana "virkistämässä" salin lentopallo porukkaa.

Nettiradio -painikeen alta kannattaa käydä kurkistamassa tarjontaa, sillä jos "töpselit" riittää niin nettiradiolähetyksen lisäksi testataan ensimmäisen kerran Nopola Newsissä myös live-kuvaa ottelusta. Käytössä on kaksi huippukameraa ja järeä tehotyöasema streemaukseen. Megan liittymällä pitäisi jo jotakin liikettä näkyä. Varmasti ikimuistoinen live-lähetys, sillä onkohan kukaan edes kuvannut lentopallo-ottelua saati ohjannut lähetystä. Ainoa varma asia kuitenkin on, että vain tekemällä ja testaamalla oppii.

Tervetuloa avaamaan lentopallokautta ja tarkistamaan myllyä ja muita vehkeitä.