Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyky-Betset avaa kilpailukautensa livenä!

Kuvassa vasemmalta Henkka Huumarkangas ja Arto Rautio. Netti-TV lähetys testissä.


Turku Body& FitnessLaihian terveiset

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky-Betset vs. Vaasan Kiisto 0-3

21.9.2007 Hannu Kalliojärvi

Keskiviikkona Kyky avasi lentopallokautensa Suomen Cup-ottelulla.

Vaasan veri ei vapissut ja vieraat jatkavat Cup taivalta Keskisavon Pateria vastaan.

Pelissä kyky esiintyi vajaamiehisenä, kun osa miehistä oli "laitoksella" ja osa muissa tehtävissä. Kuusikko saatiin kuitenkin jalkeille ja ihan kohtalaista peliä ensikertalaiset esittivät. Kiiston rutiini ja perussuoritukset olivat vain pykälää parempia ja voittajasta ei jäänyt epäselvää. Hieman jossitella voisi, mutta niillä mennään ketä paikalla kulloinkin on. Palkitut ottelussa Kiistolta Mika Mäki-valtari ja Kykystä Timo Vaittinen.

Vajaa kuukausi on aikaa sitten M1-sarjan avaukseen ja toivotaan, että se käytetään hyödyksi. Lokakuun viimeisenä viikonloppuna pelataan harjoitusturnaus kotisalissa ja siitä viikko eteenpäin niin sarja avataan Nurmon Jymyn vieraana. Lokakuun 13. Kyky-Betsetin vieraaksi saapuu Kiuruveden Luomu-volley, joka on hankkinut passarin Venetzuelasta.

Kisakoneistoa on muuten yllätävän paljon kun otteluita järjestetään, nettilähetykset ja otteluihin tarvittavat toimitsijat ovat korvaamaton apu. ilman talkoolaisia ei pelit käynnisty. Siinä joukkueessa on tilaa, tervetuloa kaikki innokkaat mukaan, tähän kokoonpanoon sopii vaikkei "pomppu" oliskaan huippulukemissa.