Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Reipasta menoa Harsunkankaalla

12.92007 Terttu Sillanpää / kuv. Veikko Huumarkangas

Kolmattakymmentä reipasta eläkeläistä kierteli pitkin ja poikin pururataa ihanassa syyssäässä. Sää ei olisi voinut paremmin meitä suosia. Keräsimme osallistumispisteitä Eläkeliiton piirin liikuntapäivään.

Meillä on yhdistysten kesken vuosittain oikein kilpailu, jossa ahkerimmat palkitaan kevätkokouksessa. Pisteet on tietysti suhteutettava kunnan asukaslukuihin ollakseen vertailukelpoisia. Olemme menestyneet kohtalaisesti, vaikkei se tietysti ole pääasia, vaan liikkuminen.

Meillä on suuri joukko paljon liikkuvia ihmisiä. Liikkumalla paljon kuulemma lisätään vuosia elämään, myös elämää jäljelläolevin vuosiin, näinollen me saatamme elää vielä monia vuosia. 

Monet liikumme omia aikojamme, mutta on se porukassa liikkuminenkin tosi hauskaa välillä, mikä pulina ja sorina eilenkin kaikui kankaalla. Liikunnan jälkeen maistui kahvi ja makkarat, jotka Lahtisen Lauri meille lahjoitti, kiitos niistä!

Eikä tämä tähän jää, sillä hallituksessamme päätimme haalia kokoon porukan ja mennä vaihteeksi Piispalaan uimaan, saunaan,keilaamaan ym yhdessä. Jos innostusta on, voimme käydä siellä muutaman kerran talven aikana, emme nim. millään sovi kaikki vesijumppaan omassa altaassamme. Monenlaista muutakin päätimme, mutta palataan niihin myöhemmin.

Muuten, porukkaamme sopii uusia jäseniä vaikka kuinka paljon, käy tutustumassa, jos kiinnostaa! Hymyillään tavatessamme liikkumassa ja muutenkin.