Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Harjoittelupaikka....

Hei Sinä kaupallista alaa opiskeleva henkilö Tarvitsetko harjoittelupaikkaa ?


On tullut aika lähteä kohti uusia haasteita.Nainen keksijänä

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

TET-viikkoni Nopola Newsissä

20.09.2007 Emilia Tallila

Vietin 17-21.09.2007 TET-viikkoni Nopola Newsissä. Sinä aikana sain kokeiltua kaikenlaista logojen suunnittelusta lentopallo-ottelun videokuvaamiseen.

Kas vain, Perhon yhdeksännen luokan TET-viikko oli alkamassa. Tarkoituksena oli tutustua viikon ajan jonkin Perholaisen yrityksen arkeen, mutta Kyyjärveläisenä sain erivapauksia käydä työelämään tutustumiseni täällä. Lähipiirin vinkistä päädyin lopulta kysäisemään, pääsisinkö Nopola Newsiin. Ja kappas, pääsin kuin pääsinkin!

Ensimmäinen päivä meni työpaikkaan, ohjelmistoihin ja erilaisiin laitteisiin tutustuessa. Sain opeteltua käyttämään jollain alkeellisella tavalla videokameraakin. Pääsin myös kuvailemaan digijärjestelmäkameralla, jollaisesta minulla oli kyllä kokemusta jo omastakin takaa. Jos olette nähneet jonkun epämääräisen näköisen tyypin kuvaamassa sieniä Kyyjärven keskustassa, ei hätää – se olin vain minä.

Ensimmäisen päivän jälkeen kaikki alkoi olla jo tuttua. Logojen suunnittelun ohella sain autella yrityskorttien infotekstien kirjoittamisessa, mikä olikin yllättävän hankalaa. Tekstiä piti kirjoittaa noin viidenkymmenen sanan verran yrityksestä, josta ei ollut koskaan kuullutkaan. Onneksi apuna oli sentään muutamia faktoja ja ainahan sitä pystyi inspiroimaan. Niin, ja pistää muut korjaamaan tekstiäsi.

Viikon aikana sain koettua paljon uusia asioita. Varmasti hienoin kokemus oli päästä videokuvaamaan lentopallo-ottelua suoraan nettilähetykseen. Vaikka päivä olikin pitkä ja tulin juoneeksi vähän liiankin paljon kahvia, oli kuvaaminen mukavaa. Sellaista tilaisuutta ei kovin usein kohdalle satukaan!

Nyt TET-viikkoni Nopola Newsissä on päättymäisillään ja paluu koulun arkeen on edessä. Voisi sitä useamminkin olla tällaisia jaksoja.