Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kuukauden runo

Marraskuun runon on kirjoittanut Henna Back.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Kirjailija Tuija Lehtisen vierailu

1.11. Tuula Eerola Kuva: Irmeli Jung

Tuija Lehtinen vierailee seutukunnalla 7.-8.11, yhteinen yleisötilaisuus on Kivijärvellä, jonne järjestämme yhteiskyydin.

Tuija Lehtinen on syntynyt v. 1954 Helsingissä, toiminut freelance-toimittajana ja jäi vapaaksi kirjailijaksi v. 1984. Hän on saanut mm. kirjallisuuden valtionpalkinnon, Topelius-palkinnon ja Kaarina Helakisa -kirjallisuuspalkinnon.

Lehtinen kirjoittaa sekä aikuisille että nuorille, yhteensä häneltä on julkaistu useita kymmeniä kirjoja. Kirjailija itse luokittelee itsensä viihdekirjailijaksi. Viihdekirjallisuutta helposti vähätellään, mutta hyvän viihteen kirjoittaminen on yhtä työlästä kuin muunkinlaisen kirjallisuuden.

Tuija Lehtinen vierailee Kannonkoskella, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä kouluilla, kaikille avoin yleisötilaisuus pidetään yhteisenä Kivijärven Palvelukeskuksessa keskiviikkona 7.11. klo 19. Me tilaamme täältä yhteisen kyydin, kun tiedämme kuinka paljon on lähtijöitä. Sitä varten ilmoittaudu perjantaina 2.11. klo 16:een mennessä kirjastoon puh 4597060 tai viimeistään sunnuntaina Tuula Eerolalle puh 040 4159149.