Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lähetystyö keskellä elämää

Lähetystyö, jos mikä, on keskellä elämää. Jollei uskalla hypätä mukaan paikallisten ihmisten elämään, on turha kuvitella saavansa jollain tapaa välitettyä sanoman Jumalan rakkaudesta. Pelkät sanat eivät riitä, vaan rakkaus on uskallettava elää todeksi.


Veroprosentti säilyy ennallaanIsänpäivän juhlaGospel - kafé tuli ja meniPyhäinpäivänä syttyvät kynttilätKirkkoneuvosto keskusteli taloustilanteestaGospel-kafé

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Gospel-kafé

01.11.2007 Mirjam Huotari

Musiikkia, bändejä, yksittäisiä esiintyjiä, menoa ja meininkiä... Mitä kaikkea voikaan löytyä ihan Kyyjärveltä? Valikoimaa riittää, eikä kaikki edes yhtenä iltana ulos mahdu, kun Kyyjärven oma gospel soi.

Päätimme iskeä eri porukoitten ryhmiä yhteen ja katsoa, millaista yhteistyötä gospelin saralta aikaiseksi saadaan tällä kertaa ihan Kyyjärven omilla kokoonpanoilla. Yökahvilan sijaan tänään  perjantaina 2.11.2007 onkin yksissä tuumin järjestettävä Gospel-kafé. Aloitamme kello 20 sijaan kello 19.

Lavalle nousevat PrePaid, PerusTeet, Anssi Ohranen, Antero ja Hannu, Iiris Mäkelä sekä Pirjo ja Mirjam. Tututuistakin ihmisistä voi ehkä paljastua uusia puolia. Se jää nähtäväksi. Ja mitähän kaikkea taivaan Isällä voikaan olla meille varattuna?!?

Musiikin, laulujen, todistusten ja puheenvuorojen lomassa voi käydä myös napostelemassa pientä purtavaa ja hörppäämässä kahvikupposen. Tällä kertaa kannattaa tulla ajoissa, jottei ehkä paras jää kuulematta ja näkemättä!!! Odotamme teitä innolla ja jäämme mielenkiinnolla venaamaan, mitä Jumalalla on meille annettavana... Lieneekö yllätyksiä, joita pieneen ihmismieleen ei astukaan?!? ;-)