Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Väinö on kova mimmi!

Tuima katse seuraa minua tiiviisti, kun istun olohuoneen sohvalle tv:n ääreen. Menee hetki ja loiske alkaa käydä altaassa. Väinöähän ei ilman huomiota jätetä.


Matka on tehty1.12.2007 jouluostosmatka Vantaan Ikeaan ja Jumboon on peruttuMarraskuun puuhavinkki8-vuotissynttärit PaletissaKauppakeskus Paletin 8-vuotissynttärit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Marraskuun puuhavinkki

6.11.2007 Irma Mäkelä

Pimeät pitkät illat kutsuvat houkuttelevasti käsitöiden pariin.

Pienten ristipistotöiden äärellä aika kuluu hurahtamalla. Vanhat värikkäät langanpätkätkin pääsevät pälkähästä käsityökopan pohjalta. Enkelit voi kirjoa joko aidakankaalle tai käyttää kunnon vohvelikangasta. Aidakankaisesta versiosta voi tehdä vaikkapa joulukortin, kun liimaa sopivan värisestä kartongista ristipistotyölle kehykset. Korttiin riittää yksikin enkeli.
Vohvelikankaalle voi kirjoa villa- tai puuvillalangalla, enkeleitä voi tehdä niin pitkän rivin kuin jaksaa tai lankoja riittää. Kankaasta voi sitten valmistaa jouluisia pyyheliinoja, koristetyynyn päällisiä tai mitä nyt mieleen sattuu juolahtamaan.

Mallin tein exel taulukkolaskentaohjelmalla, joka on muuten mainio apuväline vaikkapa villapaidan kuviointia suunnitellessa; yksi solu = 1 silmukka jne.