Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

MLL:n syyskokouksen päätöksiä

MLL / Sanna Honkonen

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kyyjärven yhdistyksen syyskokous pidettiin keskiviikkona 31.10.

Syyskokouksen sääntömääräisiin asioihin kuuluvat mm. yhdistyksen hallituksen jäsenten nimeäminen, toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen ja jäsenmaksun vahvistaminen.

Hallituksen jäsenet ensi vuodelle ovat Raisa Eteläkari, Sanna Honkonen, Johanna Humalajoki, Terhi Juoperi, Tanja Kyrönlahti, Anne Pekkarinen, Kirsi Pohjoiskangas,  Katriina Oinonen, Tarja Seppänen ja Maija Uusisalo. Varajäsenet ovat Satu Kainu , Ulpu Pohjoiskangas ja Tuija Pillikko. Puheenjohtajana jatkaa Sanna ja sihteerinä Terhi.

Toimintasuunnitelmaan kirjattiin kerhotoiminnan jatkuminen jumppiksen, liikkarin, muskarin ja perhekahvilan merkeissä. Lastenretkiä suunniteltiin järjestettäväksi ainakin uimaan, laskettelemaan ja teatteriin eikä suosittua kesäretkeäkään unohdettu. Lapsille järjestetään jokin juhla, konsertti tms. 65 vuotiaan MLL:n Kyyjärven yhdistyksen  kunniaksi.

Osallistutaan Kevätilo keräykseen, Kyyjärven markkinoille, Hyvä joulumieli kampanjaan ja EU-ruokatuen jakamiseen. Muistetaan Kyyjärvellä syntyneitä uusia vauvoja ja kummilasta. Vuokrataan turvakaukaloita.  Avustetaan ja annetaan vertaistukea lapsiperheille ja nuorille. Eli tiivistettynä EDISTETÄÄN LAPSEN OIKEUTTA HYVÄÄN JA ONNELLISEEN LAPSUUTEEN!

Jäsenmaksuksi vahvistettiin 20 €.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN, UUSIA IDEOITA KAIVATAAN AINA!

Tapahtumista tiedotetaan Nopolanews:ssä, kuntatiedotteessa ja yhdistyksemme kotisivuilla.

Kyyjärven yhdistyksen kotisivuille: http://www3.mll.fi/paikallisyhdistysten_sivut/