Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Lapset ilahduttivat vanhuksia

24.10.2007 Katja Hietikko (lastenohjaaja opiskelija)

Muksulan lapset vierailiavat vanhainkodilla keskiviikkona 24.10.2007

Aamulla Muksulassa oli huisketta ja vilinää. Valmistauduimme lähtöön Vanhainkodille ilahduttamaan mummoja ja pappoja lauluesityksellämme.

Aamutuokion jälkeen puettiin ulkovaatteet ja tietenkin heijastinliivit muille esimerkkiä näyttäen :). Matkaan lähdettiin jonossa kulkien Helin johdatuksella. Matkalla samalla kerrattiin tärkeitä liikennesääntöjä, kuten tietä ylittäessäsi muista aina tarkistaa oikelta että vasemmalta ettei autoja tule. Sitten voi ylittää tien turvallisesti.

Saavuimme Vanhainkodille. Riisuuduimme eteistiloissa ja osa lapsista siinä ehtikin jo villiintyä ja varmasti jokaista vähän jännittikin. Salissa meitä jo odoteltiinkin. Lauluja meillä oli esitettävänä monta, mutta siitä huolimatta kaikki laulut ja leikit menivät todella hienosti! Kaikki esiintyivät reippaasti ja saimme varmasti vanhukset iloiselle mielelle :D.

Yllätykseksemme saimme esityksen jälkeen palkkioksi maukkaat mehu -ja suklaa jätskit. Kun olimme saaneet suut makeiksi, olikin jo aika tehdä lähtöä takaisin Muksulan arkeen.