Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Sudenpentujen vanhemmille

1.11.2007 Eevaliisa Hakola/Kyypartio

Orava- ja Pantteri laumat kokoontuvat keskiviikkoisin koolle kololle.

Näissä kahdessa laumassa on yhteensä 26 lasta eli vilskettä riittää. Kolon piha on hieman ahdas paikka kun autot tuovat ja hakevat lapsia. Syyspimeys ei helpota liikkumista. Monilta lapsilta heijastimet/ heijastinliivit puuttuvat. Koloillan päättyessä myös kirkkokuorolaiset autoineen liikkuvat pihassa. Eli noudattakaa varovaisuutta ja ohjeistakaa myös lapsianne.

Ensi keskiviikkona 7.11. sudarit leipovat. Oravat Riitan luona sovitusti ja Pantterit kololla. Jotta tuotokset olisivat varmasti kypsiä partio kestää silloin klo 18- 19.30 asti. 

Kuvan koloillassa Pantterit kertaavat/ pohtivat lauman sääntöjä. Se voi tuntua välillä tylsältä mutta ilman sääntöjä ei sitten mistään tule mitään, noin pitemmän päälle. ( Tunti partiota = pitemmän päälle) Ja mitään kivaa ei pysty tekemään ellei homma toimi. Esim. 16 leipurin kanssa homma menee äkkiä överiksi jos ei esim. malta kuunnella ohjeita tai odottaa omaa vuoroa. Lauman sääntöjä on täten yhdessä räätälöity ja kotiväki pääsee tutustumaan niihin ensiviikolla. Laumanjohtajat toivoo, että keskustelette niistä lapsenne kanssa.