Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Työharjoittelu Nopola Newsissä!

8.11.2007 Johanna Eteläkari

Sattui työharjoittelupaikka ihan nappiin! Yllä kuvassa olen Huhtalan Anteron assistenttina Paletin mainosvideo kuvauksissa.

Opiskelen audiovisuaalista viestintää Keski-Pohjanmaan Kulttuuriopistolla Kälviällä ja ensi keväänä minusta valmistuu media-assistentti. Keväällä tuleekin olemaan koulussa aika urakka, kun pitäisi saada valmiiksi päättötyö. Olen jo ideoinut valmiiksi, että tekisin päättötyönä Kokkolalaiselle bändille musiikkivideon, jossa myös itse soitan koskettimia. Toivon mukaan saamme tehtyä myös pian demon valmiiksi, niin saataisiin musiikkivideoon jokin uusista biiseistä. Lisäksi pitäisi kirjoittaa 30sivun esittely päättötyöstä ja tuo sivumäärä hirvittää jo valmiiksi. Luulisi, että videon suunnittelusta, käsikirjoituksesta, kuvauksista ja biisistä riittää paljon kerrottavaa. Ja täytyyhän sitä varmaan musiikkivideoiden historiaankin perehtyä.

Aloitin työharjoittelun Nopola Newsissä 8.10. ja se kestääkin joulukuun puoleenväliin saakka. En oikeastaan osannut odottaa ihan kaikkea sellaista, mitä olen päässyt täällä tekemään. Eli, olen saanut suunnitella logoja, kirjoittaa tekstejä puhtaiksi, valokuvata, videokuvata lentopallopelistä suoraalähetystä nettiin ja olin jopa kunnanvaltuuston kokouksessa avustamassa ja oppimassa, miten nettiradiolähetystä tehdään. En kyllä ihan kaikkea kerralla oppinut. Yksin jos joutuisin kaiken väsäämään, olisin luultavasti solmussa jo sen älyttömän kokoisen piuhakasan kanssa. Mutta videokuvaaminen oli positiivinen yllätys, sillä se on aina kiinnostanut ja tulevaisuuden haaveena olisikin erikoistua tv- ja elokuva-alalle. Myös teattereiden valo ja ääni puoli kiinnostaisi. Saa nyt nähdä, mihin suuntaan lähden ensi syksynä jatkamaan.

Tulen kertomaan jatkossa lisää työharjoittelustani, miten täällä sujuu. =)