Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Juhlalounas keskiviikkona 5.12.2007

Koulujen oppilailla ja henkilökunnalla on ilo toivottaa koulujen entiset työntekijät ja sotaveteraanit puolisoineen tervetulleiksi viettämään Suomen 90-v. juhlaa ohjelman ja juhlalounaan merkeissä



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Joulutunnelmaa

14.12.2007 Maija Suuniittu /Eläkeliitto Kuvat:Tuula Härkönen

Eläkeliiton järjestämä joulujuhla kokosi Kivirantaan salintäyteisen yleisön tiistaina 11.12.

Puheenjohtaja Tapio Lintulahti toivotti vieraat tervetulleeksi. Juhlaan oli kutsuttu veteraanit sekä seurakuntakerholaiset. Juontajana toimi sihteeri Terttu Sillanpää. Täydellä vatsalla oli hyvä juhlia. Vieraille tarjottiin riisipuuroa ja sekahedelmäsoppaa. Kaikki saivat vatsansa täyteen puuroo.

Ohjelma oli musiikkipitoinen; Eläkeliiton kuoro esiintyi, laulettiin yhteislauluja, Korpeisen Vilho ja Pekkarisen Pentti esittivät kaksi laulua. Heitä säesti Turpeisen Pekka haitarilla. Seurakunnan tervehdyksen toi Kytölän Riitta ja Kujalan Annikki esitti runoja.

Mikä olisi joulujuhla ilman tonttuleikkiä.. Tuula Härkönen oli tehnyt koreografian ja Eläkeliiton hallitus pääsi esiintymään. Taisi siinä niin käydä, että vanhakin nuortui (tai ainakin vetreytyi) leikin tiimellyksessä. Pekka Turpeinen säesti leikkijöitä. Nopola Newsin tonttutoimittajat Tuula ja Maija haastattelivat joulupukkia. Pukki kertoi tulleensa heikon lumitilanteen takia mönkijällä Kyyjärvelle. Hänen mielestään kaikki olivat olleet niin kilttejä, että ansaitsivat pikkujoululahjan.

Lopuksi juotiin torttukahvit. Hieman ilmassa oli jännitystä, ehtiikö tortut ajoissa perille vai juodaanko paljaat kahvit - hyvin ehtivät ja maistuivat joululta. Tunnelma oli lämmin ja kodikas. Kaikki varmasti virittäytyivät suuren Joulun odotukseen. Sale tarjosi jouluherkut juhlijoille.
KIITOS!