Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2007
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Nopola Newsin pienet vieraat

Maasta se pienikin ponnistaa, sanotaan sananlaskussa! Nopola Newsiin ovat tervetulleita tutustumaan niin pienet kuin isotkin ihmiset.


Mediamyllyn ovi käy tiuhaan tahtiinMusiikinopettajaa etsitään

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Puolikuppia kahvia, kiitos!

14.12.2007 Johanna Eteläkari

Parissa kuukaudessa sattuu ja tapahtuu.

Nyt se on sitten harjoittelu ohi ja alkaa joululoman vietto! Aika on kulunut täällä kuin siivillä. Tuntuu siltä, että vastahan tänne tulin ja nyt pitäisi jo olla lähdössä. Monenlaista on kerennyt oppia ja kokea, milloin on seisty pellon reunassa näpit jäässä kuvaamassa tai istuttu tietokoneella aivot tiltissä. Nyt viimeisten viikkojen aikana olen keskittynyt auttamaan yrityskorttien teossa ja tällä viikolla kävimme Mäkelän Irman kanssa kuvaamassa eri yrityksiä. Kävihän siinä niinkin hassusti, että jouduin itse vaatemalliksi. Äimän käkenä sitä sitten seisoskelin kameran edessä, tietämättä yhtään missä asennossa olisi ollut viisainta seistä. Ompahan kokemusta nyt siitäkin. :D
Olen saanut videokuvailla lisää lentopallopelejä ja Paletin mainostakin. Mainoksen kanssa olin enemmänkin tekemisissä, sillä sain editoida kaksi vajaan minuutin pituista mainosta. Kävihän sekin mielessä, että ne mainokset voisivat olla vaikka päättötyöni, mutta varmaksi sitä en ole vielä päättänyt.

Nopola newsissä on ollut monennäköistä tekemistä, eli kyllästymään ei ole päässyt missään vaiheessa. Aina on ollut valinnanvaraa sen verran, että jos jokin juttu ei meinaa edistyä, voi aloittaa toista tai kolmattakin. Ja täällähän ei luovien taukojen pitäminen ole missään nimessä kiellettyä!
Kiitokset Irmalle, Veikolle ja Aarolle ja hyvää joulun odotusta kaikille!