Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Karkauspäivän uutisia

2.3.2008 Hannu Kalliojärvi - Kyyjärven Kyky

Vanha perinnehän kertoo että karkauspäivänä ei kannata erilaisiin pyyntöihin vastata kielteisesti. Tämän asian oli oivaltanut myös Kyyjärven pisin mies.

Aliaksei Yeutukhovich oli oppinut tämän verran suomenkieltä ja kuullut puhuttavan karkauspäivän kommervenkeistä. No, eihän hänellä nyt sitä suurinta pelkoa ollut, koska on  ”ukkomies”. Belaruksen pojalla on vaimo ja kolmevuotias poika Minskissä.

Tapahtui kuitenkin niin, että Alosa sai kutsun Valkeakoskelta, siis eräänlaisen kosinnan. Lentopallon  SM-liigassa pelaava Isku-Veikot kosi miestä riveihinsä loppukaudeksi ja pyynnöstä ei seikkailija kieltäytynyt. Hieno tilanne päästä kokeilemaan liigakarsinnoissa tasoaan ja auttamaan uutta joukkuetta.

Tilanne aukesi tosi nopeasti perjantaina ja kaikki tapahtui Betsetillä kuin elokuvissa. Työnantaja oli asialle myötämielinen ja yhteisymmärrys päästää mies ammattinsa pariin sai Alosan hymyilemään kuin hangon keksi. Turhaan ei ” Aleksi” isäntiään ja esimiehiään  kiitellyt, vieläkin enemmän virne levisi miehen kasvoille kun Urpo tarjosi mahdollisuutta palata sarjakauden jälkeen takaisin töihin.

Uskomatonta, olen todella onnellinen ja haluan kiittää kaikkia kyyjärveläisiä mies totesi. Toivottavasti kaikki sujuu yhtä hienosti paperitehtaan kaupungissa ja luulen että palaan vielä Nopolaan takaisin ainakin joksikin aikaa.

Karkauspäivänä voi siis tulla monenlaista tarjousta. Turhaan ei Darra ja Alosa vierailleet Lintulahden Esan kanssa kosioretkellä viikko takaperin. Pidetään Minskin miehelle peukkuja ja seurataan hänen pelejään kevään aikana.