Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Lasten suusta

11.3.2008 Heli Auranen

Kevätterveisiä Muksulasta!

Eräänä aamuna hoitaja oli laittanut aamupalaksi puuroa. Käsienpesun jälkeen hoitaja kysyi jonossa ensimmäisenä olevalta lapselta: "Laitetaanko voisilmä?". Lapsi totesi siihen itkusilmin, että mulle ei ainakaan laiteta voita silmään.

Olimme lasten kanssa ulkona ja kesken touhujen 3-vuotias poika totesi hoitajalle: " Hei, sun keukot haisee." Hoitajalla oli tervapastilli suussa.

Eräänä päivänä lapset söivät vesimeloonia, joka oli monen mielestä tosi hyvää. Seuraavana päivänä yksi tyttö kysyi: "Onkos meillä vielä sitä märkää kurkkua."

5-vuotias poika maisteli valkoista lunta ja kysyi:"Onks tää laktoositonta?"

Samainen poika söi ruualla tosi reippaasti perunoita ja uunilohta. Hoitaja kehui kovasti häntä syömisestä. Poika totesi siihen: "Minähän olenkin mies parhaassa iässä!"

Ruokana oli kinkkukiusausta. 5-vuotias poika sekoitteli ruokaansa haarukalla ja sanoi: "Mä en kyllä löydä täältä sitä kinkun kiusaajaa."

Kävimme viemässä joulutervehdyksen vanhainkodille. Lapset ja aikuiset oli puettu keltaisiin huomioliiveihin ja tonttulakit oli päässä. Kun saavuimme vanhainkodin pihamaalle, 3-vuotias tyttö totesi: "Kyllä ne mummot nyt ikkunasta kattelee ja ihmettelee, mitä ihmeen lehmän kauppiaita täältä tulee."