Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kevättä kuitenkin !

27.3.08 Eki Holmberg

Pääsiäinen meni ja myräkkä tuli.

Pääsiäinen meni, mutta oli keleiltään hieno. Aurinkoa ja loistavia hiihtokelejä. Tuli  Heiskasen Tapsan kanssa kierreltyä  "hieman" mm. Salamanperällä, Valvatin takamailla ja Valleussuolla. Kuvia tuli otettua , tottakai, jonkin verran. Jälkiä näkyi melko paljon eri kohteissa. Valvatissa kiinnittyi huomio oravan jälkiin joita oli eräässä "pöpelikössä"  huomattavan paljon. Olikohan oravilla ollut alueella jokin joukkokokoontuminen. Eräällä alueella olivat sudet jolkotelleet edes takaisin.Vaikuttaa siltä , että alueella elelee  "susipari". Eräällä kulmalla yhytettiin myös ahman tassun painamat. Runsaimmin lienee eri alueilla liikkuu jäniksiä ja kettuja. Teerillä ja riekoilla  taitaa olla jo kovastikkin kevättä kropassa.  Oli hienoa hiihdellä ilman kiireitä ja katsella maiseman keloja  ja muita vänkkyröitä. 

Reilu viikko sitten kameraseuran kerhoillassa katselimme  Tapsan ja Esan dioja. Tapsa oli koonnut sarjan erilaisia pintoja. Ne ovat  kohteita ,jotka usein jää  meidän havaintokentän ulkopuolelle. Pitää pysähtyä, että löytää nämä "maisemat" . Esalla oli matkassa luontosarja, jossa pääosan vei "helminauhat" eli  kasteen koristelemat hämähäkin seitit. Parhaimmilliin ne lienee aamulla auringon nousun aikaan.

Pääsiäisen aikaan on  ilmeisesti kamerat laulaneet ahkerasti. Odottelen mielenkiinnolla seuraavaa kerhoiltaa, joka on tiistaina  1.4.  eli aprillipäivänä. Paikka ja aika on tavanomainen.  Tiedossani on , että ainakin Esa on ollut jossain kauempana "rantalomalla" mitä tuo nyt sitten tarkoittaakin.

Myräkän mentyä,jäämme odotteleman aprillipäivää ja kevättä.

Kyy Eki