Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Elämänmyönteinen koko perheen musikaali

Jyväskylän kaupungin teatterin esitykseen Viulunsoittaja katolla la 2.2. lähtö klo 10.40 Essolta.


Uusi vuosi, uudet kujeetKameraseura toimii

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Onnea, Heikki ja Kuusniemi

12.1.2008 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Turvetta ja timantteja nappasi yleisö-Venlan 2007.

Suuri suomalainen TV-yleisö äänesti vuoden 2007 parhaaksi viihdeohjelmaksi Heikki Luoman käsikirjoittaman Turvetta ja timantteja maalaiskomediansarjan. Toiseksi sijoittui Se on siinä ja kolmanneksi Tanssii tähtien kanssa. Se on siinä -sarjassa on muuten mukana viitasaarelaislähtöinen Risto Kaskilahti, joten pohjoiskeskisuomalainen osaaminen oli tänä vuonna loistavasti edustettuna viihteen eturintamassa. 

Palkinnon jakoi Jukka Virtanen Venla Gaalassa Helsingissä. Turvetta ja timantteja ei oikein tahdo taipua suomalaisten suuhun, sillä Gaalassa se muuttui muotoon Turvetta ja tähtiä. Viimeksi kun sarjasta täällä Nopola Newsissä kerrottiin se vääntyi muotoon Tuhkaa ja timantteja :)

Mutta mikä parasta, nuo maanmainiot Kuusniemen veijarit jatkavat seikkailujaan meillä täällä Nopola Newsissä entiseen malliin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tietoa siitä oliko Kuusniemellä TV auki tänä iltana. Mitä mahtavat miettiä itse P.A Turpeinen, Hakkaraiset, Piipariset ja muut? Aikooko Kuusniemen kunta hyödyntää mahtavan saavutuksen ja aiheuttaako se polemiikkia hallituksessa tai valtuustossa?

Onnea vielä kerran.

Ps. Kuva ei ole Venla Gaalasta vaan 20-pennin pajatson SM-kisoista viime kesältä, jossa Kuusniemen joukkue vei joukkuekisan kiertopalkinnon vuodeksi Kuusniemelle. Tänä vuonna se pitäsi saada takaisin.