Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

4 kunnan yrittäjät yhdessä

Karstulan yrittäjäyhdistyksen hallitus kutsui naapurikuntien Kivijärven, Kannonkosken ja Kyyjärven yrittäjien hallituksen jäseniä vieraakseen Karstulan yrittäjien mökille 17.1.2008


Juttusarja: Kuukauden yritys!Luontaistuotteita ja iloista palvelua Päivänkehrästä.Asuin-liiketalo vuokrataan/myydään

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Juttusarja: Kuukauden yritys!

14.1.2008 Irma Mäkelä

Kyyjärven Mediamylläreiden "innovaatiopalaverissa" pohdittiin tulevaisuutta. Esille nousi monta uutta ideaa mm. juttusarja Nopola Newsissä mukana olevista yrityksistä.

Nopola Newsillä on tällä hetkellä reilut 150 yhteistyökumppania seutukunnaltamme ja sivustoa laajennetaan kaikenaikaa aktiivisesti mahdollisimman kattavaksi. Yhteistyökumppanikortin lisäksi mukanaolevilla yrityksillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä tarjouksia, tiedotteita jne. Ostosvinkinkit & Tarjoukset painikkeen alle. Nopola Newsin kautta yrityksille avautuu näin ollen yksi uusi kanava ruuhkaisella internetin valtatiellä. Kyyjärven mediamyllärit ry puolestaan haluaa olla mukana lisäämässä alueemme yritysten tunnettavuutta.

Niinpä innovaatipalaverissa suunniteltiin, että yrityksiä esitellään juttusarjan muodossa. Alkuvaiheessa homma käynnistetään siten, että Kyyjärven yrittäjäyhdistys esittelee vähintään yhden jäsenyrityksen kuukaudessa. Artikkelisarjaan yritys valitaan sattumanvaraisesti; mutta myös esimerkiksi vuosijuhlista tai muista yritykseen liittyvistä isommista tapahtumista pyritään kirjoittamaan erikseen. Jutut toki vaativat yrittäjän omaakin aktiivisuutta.

Resurssien puitteissa mediamyllärit puolestaan pyrkii esittelemään muita mukana olevia yrityksiä sekä etsimään keinoja juttusarjan kehittämiseksi. Eräänä vaihtoehtona voisi olla esimerkiksi naapurikuntien yrittäjäyhdistykset tai kehittämisyhtiöt, jotka voisivat tuottaa materiaalia juttusarjaan.

Muita suunnittelilla olevia muutoksia on mm. Yhteistyökumppanit -painke muuttaminen Yritys- ja palveluhakemisto nimiseksi. Palautteen perusteella ja mylläreiden mielestä se kuvaa paremmin palvelun sisältöä. Samoin selkeytetään Tarjoukset ja ostosvinkit -painikkeen alaisia toimintoja.