Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Ajankohtaista lasten liikunnasta

Liikunnan ja urheilun maakuntajuhlan yhteydessä järjestettiin seminaari, jonka otsikkona oli tämän jutunkin otsikko. Seminaari antoi jälleen kerran paljon ajattelemisen aihetta itselle niin äitinä, opettajana kuin kuntapäättäjänäkin.


MLL:n JUMPPIS KUTSUU LIIKKUMAANYhtenäiskoulu

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Liikkari palaa joulutauolta!

MLL / Sanna Honkonen

3-6 vuotiaille tarkoitettu liikuntaleikkikoulu jatkaa toimintaansa ti 8.1.2008 klo 17.30 - 18.15 Liikuntahallilla. Tervetuloa mukaan niin UUDET kuin vanhatkin liikkarilaiset!

MLL:n järjestämä liikuntaleikkikoulu kokoontuu kerran viikossa tiistai iltaisin Kyyjärven liikuntahallilla. Liikkari on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille. Liikkarin tavoitteena on lapsen kehityksen monipuolinen tukeminen liikunnan avulla ilman lasten keskinäistä kilpailua ja toisaalta liikkari on koko perheen harrastus, sillä joka neljäs kerta liikutaan yhdessä aikuisen kanssa.

Liikkariohjaajina toimivat Sanna Honkonen, Satu Kainu, Kirsi Pohjoiskangas ja Terhi Juoperi. Lisätietoja Terhiltä p. 040-5465136

Liikkarimaksu jäseniltä 10 €, muilta 15 € / kevätkausi. Maksu sisältää ohjattujen tuntien lisäksi kotitehtävävihkon ja vakuutuksen.

TERVETULOA NAUTTIMAAN LIIKUNNANILOSTA!

Kevään liikkarikerrat löytyvät Nopolanewsin TAPAHTUMAT | PITKÄKESTOISET  -sivuilta.

MLL:n Kyyjärven yhdistyksen nettisivut:    www3.mll.fi/paikallisyhdistysten_sivut/