Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys uudistuu

Aloitimme uuden vuoden osittain uusin voimin. Hallituksen entisillä jäsenillä osalle tuli toimintavuodet täyteen, oli siis aika pitää järjestäytymiskokous ti 15.1.2008: vastuualueet jaettiin uudestaan.


Pysy pystyssäMuistoja Saunakylän pvy:n pilkkikilpailuista

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys uudistuu

15.1. Terttu Sillanpää, kuvat Tuula Härkönen /Eläkeliitto

Aloitimme uuden vuoden osittain uusin voimin. Hallituksen entisillä jäsenillä osalle tuli toimintavuodet täyteen, oli siis aika pitää järjestäytymiskokous ti 15.1.2008: vastuualueet jaettiin uudestaan.

Puheenjohtajana jatkaa edelleen Tapio Lintulahti, sihteeriksi valittiin Tuula Härkönen, varapuheenjohtajaksi Aira Toivanen, rahastonhoitajana jatkaa Anita Honkonen. Joululehtivastaavana toimii Arto Hokkanen, jäsensihteerinä Aira Toivanen, liikuntavastaavina Arto Hokkanen, Tuula Härkönen ja Pekka Turpeinen. Tuula Härkönen toimii myös opintovastaavana ja tiedotusvastaavan yhdessä Tuula Eerolan kanssa, tiedottamisessa ovat mukana myös Terttu Sillanpää ja Maija Suuniittu. Retket ja matkat hoituvat Maija Suuniitun ja Tapion toimesta. Vapaaehtoisvastaavina ovat Saara Vähämäki ja Liisa Viitala. Ravintolasta vastaavat Kaisa Ruuska ja Irma Herrala.

Kokouksen jälkeen pidetyssä ohjelma- ja kahvitilaisuudessa kerrottiin matkasuunnitelmista ym.  Kesäkuussa valtakunnalliset kesäpäivät ovat Turussa ja tiedossa oli matka esim. Saarenmaalle ja muitakin on suunnitteilla. Näistä voi jo tiedustella retkivastaavilta, toki niistä myös lehdessä aikanaan ilmoitellaan.

Kokoontumisia pidetään enimmäkseen kk:n toisena tiistaina Kivirannassa tai ainakin kesällä muuallakin, näistä ilmoitamme ainakin VKS:ssa. Liikunnallisia tapahtumia on myös pyritty järjestämään, mm. jumppaa, kuntosaliharjoittelua,uintia ym. Mikään näistä ei ole ihan ilmaista, mutta  kuitenkin kohtuulliset maksut.

Lopuksi vielä koko hallitus v. 2008. Pj. Tapio Lintulahti, sihteeri Tuula Härkönen, muut jäsenet: Irma Herrala, Aarto Hokkanen, Anita Honkonen, Kaisa Ruuska,Maija Suuniittu, Osmo Tenhunen, Aira Toivanen, Pekka Turpeinen,Liisa Viitala, Saara Vähämäki.

Heihin kaikkiin voitte olla yhteydessä, mikäli haluatte tietoa Eläkeliitosta ja sen toiminnasta, jos vaikka haluaisitte liittyä mukavaan porukkaan, muuta estettä ei ole kuin alle 16 vuoden ikä. Toimimme  sitoutumattomina.

Hyvää vuoden jatkoa ja tapaamisiin.