Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2008
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

1.vuosi "Myllyssä"

Tohinaa, vipinää, kehittämistä ja suunnittelua. "Mylly" saavutti yhden vuoden iän; Nopola News on reilusti kaks ja puol.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

1.vuosi "Myllyssä"

28.12.2007 Kyyjärven Mediamyllärit/IM

Tohinaa, vipinää, kehittämistä ja suunnittelua. "Mylly" saavutti yhden vuoden iän; Nopola News on reilusti kaks ja puol.

28.12.06 kauppakirjat allekirjoitettiin ja Myllyssä oli jo samalla hetkellä täysi talkootyön meininki käynnissä. Valonnopeudella toimittiin silloin ja valonnopeudella kiidetään tänäänkin.

Vuosi sitten TE- keskuksen ja Viisari ry:n Leader+ rahoittama Nopola News - Uusmedian kehittämishanke oli alkumetreillään. Yrityskuviot oli saatu aluilleen Nopola Newsin taustalle, mikä olikin yksi hankkeen pääasiallisista tavoitteista. Hanke päättyi 15.11.2007 ja voi vain katsella ilahtuneena "Nyyssin" yhteistyökumppanisivustoa, mitä kaikkea seutukunnallamme tehdään ja osataan.

13.5.2007 juhlittiin Nopola News verkkojulkaisun kaksi vuotissynttäreitä, jolloin "Myllyssä" oli avoimet ovet. Mehua, kahvia ja keksejä tarjoiltiin yleisölle ja samalla tiedotettiin toiminnastamme.

"Nyyssin" palveluja laajennettiin loppukesästä 2007 liikkuvan kuvan osalta. Kyvyn lentopallolähetyksiä lähetettiin talkootyövoimin kuusi kertaa. TV- tason kamerat antoivat haastetta talkoolaisille.

Suuri kiitos onnistuneesta vuodesta kuuluu Maaseudun kehittämisyhdistys Viisari ry:lle, Keski-Suomen TE-keskukselle, Keski-Suomen Liitolle, Mediacabinet Oy:lle, Kasesoft Oy:lle, Avecom Oy:lle sekä kaikille yhteistyökumppaneillemme; niin kansainvälisille kuin kotimaisillekin ja etenkin suuri kiitos kuuluu kaikille Nopola Newsin kaikille sisällöntuottajille!

Lukijoillemme, kuuntelijoillemme ja katselijoillemme, luokkatilassamme opiskelleille sekä heidän opettajilleen kiitos siitä, että viihdyitte suuren digitaalisen perheemme vieraana, kiitos "tuliaisista" eli palautteista, juttuvinkeistä ja ideoista. "Tarjoilumme" jatkukoon entistä maukkaampana (mehua, kahvia ja keksiä unohtamatta), kaikkia makunystyröitä houkuttavina, erikoisruokavalioita unohtamatta!
Kiitos!

Onnea ja menestyksekästä Uutta vuotta 2008!